Friday, 22 July 2016

Kami dah besar tau!!

Posted by Sizuka at 11:21 pm
Assalamualaikum kawan2 semua!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin ikhlas daripada kami sekeluarga.. :)

Entry kali ni saya nak gambar2 hero kembar yang semakin besar dan semakin cheeky...
Dah 1 tahun 9 bulan.. Tak lama lg genap 2 tahun  :)
Banyak akal.. lagi2 lah bila lahir2 jer terus ada kawan kannn... sorang buat, yang sorang lagi akan mengikut... hahaha...

Doakan anak-anak kami Muhammad Haaris dan Muhammad Haadif menjadi anak2 yang soleh.. taat perintah Allah SWT, anak yang baik, anak yang bijak serta sihat tubuh badannya..

Dan x lupa juga untuk kawan2 semua, semoga terus diberikan kekuatan dalam menempuhi alam TTC.. In shaa Allah suati hari nnt masanya akan tiba jua.. Aamiin Ya Rabb....


Aidilfitri kedua bersama-sama si kembar.. Alhamdulillah.. 





 p/s: Sesiapa yg berhajat dan berminat nak join support group TTC, boleh emel sy.. byk kosong lagi.. sweetbaby.cutebaby@gmail.com

5 comments:

nuriz iman said...

Wah..dah besar..hihi.. omey sungguh.

nuriz iman said...

Wah..dah besar..hihi.. omey sungguh.

Saya Punye said...

Allahu. Lamanya x singgah sini. Now dah besar dah family sis. Nsem aihhh both of them!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hazwani Anis said...

Salam sis, saya tadi google nak cari tentang HSG di klinik Daya dan tejumpa blog sis. Saya baru baca kisah2 sis ber TTC. Alhamdulillah dah berjaya dapat anak, kembar pulak tu :). doakan saya juga semoga dikunriakan zuriat

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea