Wednesday, 13 January 2016

Haaris & Haadif di blog Dr Adilah

Posted by Sizuka at 12:56 am
Assalamualaikum semua

Dah 2016 dah.. Tahun ni umur pun nak masuk 31... Semoga Allah panjangkan umurku, sihat tubuh badanku, terangkan hatiku, dan lain2 lg.. banyak lagi yang perlu ku lakukan.. hehe

Pengajian sy kini dah masuk sem kedua.. Result sem 1 ok laaaaa.... boleh laaaaa.... Semoga sem ni bertambah baik. In shaa Allah... Saya akan cuba perbaiki lagi. Orang lain boleh, tentu saya pun boleh...

Oh yaaa, nak ajak kawan2 semua ke blog doc adilah ahmat.. Kenapa ya? Kerana di blog doc kesayangan saya ni ada kisah Haaris dan Haadif... Kami masih berhubungan.. Jasa beliau tidak ku lupakan.. Semuanya atas keizinan Allah SWT..

Lets check it out gurls!

Clik link kt bawah ni ok.. :)





Sambil2 tu kawan2 boleh intai entry2 doc adilah yang lain.. Sangat bermanfaat dan mempunyai pelbagai info yang kita perlu tahu. Wajib khatamkan ok!



9 comments:

zarith said...

Alhamdulilah.. dah khatam semua entry doc adilah...

Dah besar dah haaris dan haadif

The-pinkpeppermint said...

Alhamdulillah dah besar! Comellll. Akhirnya taun ni baru diberi kekuatan dan kelapangan utk cuba ivf, InsyaAllah;) kitaorang pon masih setia dgn dr A.

Kanika Dugal said...

Nice post thanks for the sharing. Love this and your blog too. IVF Centre in Delhi

Fieza Sani said...

aloo..homey..

Sumita Sofat said...

So cute... This is such a raw and honest post.
IVF centre in Delhi

Nik Azidah said...

Comelnya si kembar ni...dah berbulan tak jumpa Dr. Adilah sebab busy dengan workload kat ofis huhu. Ni berkira2 nak buat appointment balik. Doakan saya ye :)

Juls Julie80 said...

seronoknya...nak masuk tahun ke 10 ni selalu terfikir mcm mana rasa ade zuriat sendiri.,. :'(

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

~ujicham~ said...

Alhamdulillah.. dah bujang anak2 awak...insyaAllah, jadi anak yang soleh.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea