Monday, 2 November 2015

Hello November!!

Posted by Sizuka at 12:39 am
Assalamualaikum semua..

Cepat betul dah November... Lebih kurang 60 hari lagi, kita akan masuk ke tahun baru iaitu 2016...

Banyak cerita yang saya nak kongsi dengan korang semua sebenarnya.. Jom kita senarai satu persatu... Hehehehe...

1. Kisah saya yang bergelar pelajar U kembali
2. Kisah Double H yang sudah berusia setahun!!!
3. Kisah percutian kami ke Sabah
4. Kisah bisnes kecil-kecilan


In shaa Allah slow2 saya akan cuba siapkan kesemua entry2 ni (Dah byk kali janji. huhu)..
Rindu berblogging mcm dulu...

Salam sayang,,

1 comments:

nur ezqy said...

UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
(cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya,
SMS/WASSUP 0148004302

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea