Wednesday, 4 November 2015

Budak U again!!

Posted by Sizuka at 3:39 pm
Yeayyyyy!!! Kita dah jadi budak U balik laaaa...

Hahahhaha..

X semudah yang disangka sebenarnya.. Umur dah 30 baru nak sambung master...
Otakku jem, berkarat....
Rasa mcm risau dan berdebar-debar.
Asik la duk bertanya kat adik2 tentang itu ini.. maklumlah depa fast learner... hehehehe
Nasib baiklah depa baik dan mahu jawab segala pertanyaan hakak... :p

Saya amik course Food Tech di UPM..

Kelas 3 kali semiggu.. 2 kelas malam dan 1 di waktu pagi.. Alhamdulillah skrg sy banyak masa dengan si kembar... Layan karenah diorang, main sama2... Berbanding sebelum ni, 7.20am dah hantar ke rumah pemgasuh. Jam 6.00pm baru dpt amik si kembar.. Sekarang ni, hantar bila perlu sahaja... Alhamdulillah, Tq Ya Allah..

Mudah-mudahan segala urusan kami dipermudahkan Allah.. Aamiin..


Buah hati mama dan babah.. Lena tidur dalam kesejukkan Kundasang....

5 comments:

sweet tooth said...

all the best yana... smg Allah permudahkan...

Suraya Hafizi Jafar said...

sue pon nak sambung master yana insyaAllah.. tapi kat UTM laa.. baru apply. moga ada rezeki di situ..

Sash said...

All the best! MasyaAllah dah besar si kembar :))

Miss Orked said...

tetiba macm nak jadi budak U semula...
all the best Yana

Syazni Shamsir said...

Assalam sizuka...

ape khabar awak??.....anak awak dh setahun.cute!!!...
saya baru ni berkesempatan jenguk2 blog....
anak kita lahir bulan yg sama....hihihi

mcm mn dh ade baby??...meragam tak anak awak??...
anyway,happy belated besday utk twin awak..:)
utk mama, all the best ye...

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea