Wednesday, 4 November 2015

Budak U again!!

Posted by Sizuka at 3:39 pm 5 comments
Yeayyyyy!!! Kita dah jadi budak U balik laaaa...

Hahahhaha..

X semudah yang disangka sebenarnya.. Umur dah 30 baru nak sambung master...
Otakku jem, berkarat....
Rasa mcm risau dan berdebar-debar.
Asik la duk bertanya kat adik2 tentang itu ini.. maklumlah depa fast learner... hehehehe
Nasib baiklah depa baik dan mahu jawab segala pertanyaan hakak... :p

Saya amik course Food Tech di UPM..

Kelas 3 kali semiggu.. 2 kelas malam dan 1 di waktu pagi.. Alhamdulillah skrg sy banyak masa dengan si kembar... Layan karenah diorang, main sama2... Berbanding sebelum ni, 7.20am dah hantar ke rumah pemgasuh. Jam 6.00pm baru dpt amik si kembar.. Sekarang ni, hantar bila perlu sahaja... Alhamdulillah, Tq Ya Allah..

Mudah-mudahan segala urusan kami dipermudahkan Allah.. Aamiin..


Buah hati mama dan babah.. Lena tidur dalam kesejukkan Kundasang....

Monday, 2 November 2015

Hello November!!

Posted by Sizuka at 12:39 am 1 comments
Assalamualaikum semua..

Cepat betul dah November... Lebih kurang 60 hari lagi, kita akan masuk ke tahun baru iaitu 2016...

Banyak cerita yang saya nak kongsi dengan korang semua sebenarnya.. Jom kita senarai satu persatu... Hehehehe...

1. Kisah saya yang bergelar pelajar U kembali
2. Kisah Double H yang sudah berusia setahun!!!
3. Kisah percutian kami ke Sabah
4. Kisah bisnes kecil-kecilan


In shaa Allah slow2 saya akan cuba siapkan kesemua entry2 ni (Dah byk kali janji. huhu)..
Rindu berblogging mcm dulu...

Salam sayang,,
 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea