Wednesday, 25 February 2015

Blogger Template

Posted by Sizuka at 11:30 am
Blogger2 sekalian...

Walaupun saya dah 5 tahun menjadi seorang blogger, ketahuilah bahawa sy ni jenis malas nak tukar2 design, theme etc... Sebabnya takut segala entry2 ku hilang... kikikiki...

apa daaaaa.... :p

Oleh itu, minta jasa baik anda utk share kat website mana yg menawarkan template yg menarik dan semestinya percuma!

Yang sekarang punya ni saya masih x puas hati.. Pening dah nak google sana sini... Budak baru nak belajar kan... hikhikhik

Sekian, terima kasih..

3 comments:

sweet tooth said...

i tuko skali skala je yana... ni pon lama dah x tukor... so far baru 3 kali kot since first time i blog. hehehe... kalo tukar pon amik template blogger je... paling kuat masukkan gambo background yg i suka... nak buat yg lain x reti...:-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
iols pun dok merangkak2 lagi ni he3

Anim Daim said...

alor comey..semoga bby cepat sembuh yer....
mumy anim tolong doakan utk double H

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea