Thursday, 15 January 2015

Double H dah 3 bulan

Posted by Sizuka at 3:52 pm
Alhamdulillah 11 January lepas, our double H, Haaris dan Haadif genap 3 bulan. Dah terror bersembang n dah pandai ketawa mengekek.. hihi... Masing2 badan dah semakin tembun... kuat susu diorang nih.. Susu badan juga masih ada tapi terpaksa gak top up ngan susu formula... huhuhu...

Hari ni 1st day saya masuk kerja selepas 3 bulan cuti bersalin.. Sedih sgt2 nak tinggalkan depa ngan pengasuh. Pagi2 kejutkan bangun siap senyum2.. Mama teringat2 sangat.. huhu... Ni dah tak terhitung entah berapa kali duk meleleh ayaq mata... Kalau ikutkan perasaan ni nak je berenti kerja...

Buat yang request gambar Double H....



15 comments:

shaliza said...

Alalala comelnya double H...rindukan? hehehehe...sabar jelah..selalu sampaikan Al-fatihah untuk mereka, agar mereka selesa dan mudah dijaga oleh pengasuh.

nasa mulia said...

Comelnya....mana satu Haaris, mana satu Haadif ni?

BaTiK_PiNk said...

Gambar yang no. 2 tu...cheecky sangat ekspresi muka sebelah kanan atas tu....huhuhu!

mag said...

comeynyaaa....mula2 mmg camtu...teringat2 anak bila start keje...bertabah yaaaa...buat sementara nak membiasakan diri.. peluk cium utk double H yaaa:)

sweet tooth said...

waaa...cumel sangat!!! memang tembun :-)

zarith said...

Comelnye baby....
Kiss sikit.. muah muah...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nomeinya :)

cikji said...

Ya Allah comelnyaaaa
Gewammm nk gomol2. Kihkih

Nolly Aimewitue said...

comeyy

Kak Baby said...

salammm alo lo tomeynye encemnyee.. senyum2 mcm tu mana ibu dia tak teringat ye dak.. tlg tambahkan lg ketembaman dorg tu ye hehe

Bunga Lily said...

Comel...geram tgk kembar nih

aNis LeMoN aBu said...

comelnyaaaaa~

hug kiss kan dabel H untuk i, yana! xoxo

umie said...

alorrr lorr yana...comeyynyer baby double H ;) alhamdulillah

Dreamer Loner said...

Assalamualaikum Double H, comelnya kamu berdua :) Mesti jadi best friends besar nanti.

ruqayya said...

You're so lucky to have twins! Both are so adorable!

Ruqayya menulis... Cari hari kesuburan dengan OPK

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea