Tuesday, 9 September 2014

Last day keje :)

Posted by Sizuka at 10:30 am
Yeayyyyy..... hari ni last day keje sebelum deliver...
Happy sangat sbb x yah dah fikir soal kerja.. Lagipun sekarang ni saya asyik sakit pinggang yang agak kaw2 punya sampai x boleh nak tidur.. Kaki mmg bengkak sejak usia kandungan 4 bulan lagi.. tp masuk 6 bulan x bengkak, tp bertahan 3 minggu jer.. pastu bengkak balik.. sandal pun mmg x muat utk masukkan kaki ni...

So hari ni last, saya datang office buat claim perubatan dan TNT... hahaha.. kalau x buat harini alamatnya melepaslah...

Sekarang ni pun dah hampir menginjak ke 34w, maka segala simptom2 melahirkan pun harus diambil berat.. Perut pun dah turun... Esok ada appointment ngan pakar.. Setiap kali appointment mmg sangat teruja sbb diorang akan scan..  dpt skodeng babies n tau berapa dah berat masing2.. 

Ok, nnt update lg.. nak buat TNT.. hehehe

13 comments:

Mizz L said...

L doakan dipermudahkan semuanya utk Sizuka..jaga diri baik2.

Anna said...

semoga dipermudahkan utk sizuka :)

Bunga Lily said...

Sizuka ambil cuti awal ke?

Sizuka said...

aamiin.. tq L.. peluk cium baby rafarl utk sy ye.. :)

Sizuka said...

aamiin tq anna :)

Sizuka said...

yap lily.. dah x larat dah.. nak bangun sakit, nak jalan sakit.. doakan semuanya dipermudahkan ye.. Doc kata selalu twin 32w pun ramai yang dah start bersalin...

nuriz iman said...

Semoga dipermudahkan sizuka..Amin.,rehat2kan diri ok.,: )

Sizuka said...

Aamiin.. tq kak nuriz :)

sweet tooth said...

Have a good rest yana :-)

BaTiK_PiNk said...

Yana....still boleh berhubung dgn Yana via Whatsapp personal dan group kan? ;) Apa2 nnt jgn lupa announce k? Tak sabar nak tgk muka twins Yana....weeee~

Syazni Shamsir said...

Hi sizuka...

semoga selamat semuanya...InsyaAllah...
nni deliver normal or czers??....

Pamela Rn said...

Take care Sizuka. Semoga dipermudahkan & dilindungi Allah.. Amin :)

CIK PUAN TIPAH said...

semoga selamat semuanya..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea