Tuesday, 16 September 2014

Alhamdulillah.. Rezeki Twins..

Posted by Sizuka at 3:35 pm
Last week masa check up 34w, Alhamdulillah our twinnies semakin membesar.. Prof pegang perut, katanya each dah 2kg lebih.. Position second twin pun dah berubah.. daripada tranverse kepada oblique.. Mudah-mudahan boleh bersalin secara normal dan dipermudahkan..

Syukur juga kepadaNya kerana rumah yang kami beli kini dah dapat kuncinye walapun proses sebenarnya x selesai lagi.. peguam yang kami upah tu lambat buat keje.. Nasib kami dapat owner yang baik hati... Hasil perbincangan ngan agen dan owner, owner bersetuju nak bagi dulu kunci kerana dia kesian kami dah kena potong gaji 2 bulan bermula bulan julai lepas.. Orang yang paling happy semestinya encik hubby.. dapat kunci esoknya terus dia cuci rumah ngan mak dan abahnye.. kebetulan mak dan abah encik hubby datang ke rumah kami.. bawak sekali sarung tilam, sarung bantal dan bantal utk twins.. hehehe.. ni pun dah sibuk dia nak beli perabot.. ushar sana sini.. hehe.. InshaaALLAH habis je pantang nanti kami akan terus masuk rumah tu..

Esok ada check up lagi.. InshaaAllah saya akan update lagi.. Sekarang ni dah kena check up seminggu sekali..

7 comments:

Syazni Shamsir said...

hi sizuka...

mudah2an awak dpt bersali normal ye....semoga proses kelahiran dipermudahkan.....


moga kita2 selamat melahirkan baby...InsyaAllah...Amin...

Pamela Rn said...

Syukur alhamdulillah. Akak doakan semoga dipermudahkan segalanya. Take care Sizuka :)

nuriz iman said...

Alhamdulillah.semoga dimurahkan rezeki sizuka sekeluarga.jaga kesihatan ok,.take care

sweet tooth said...

Alhamdulillah...smg murah rezeki lagi dan dipermudahkan Allah utk bersalin normal ya... :-)

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

assalam,
tahniah yer..
mesti epy kan3...
tapi kenapa kena potong gaji dah kalo legal tak settle g???

prog muten said...

UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
(cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya, boleh sms or wassup kt 0148004302

nasa mulia said...

Salam kenal, semoga selamat melahirkan dan dapat baby yg cute2....Tolong doakan akak jugak dapat zuriat, yang kini sedang ber TCC jugak.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea