Wednesday, 24 September 2014

35w dan 36w

Posted by Sizuka at 12:01 am

17 September lepas.. check up lagi.. kalau ikut hukm, dah 35w 2d time tu.. ini kiraan dari LMP.. dan hari ni saya dah 36w 1d... sudah 9 bulan.. bulan terakhir pregnancy..

Yang pregnancy ticker kat atas tu edd drpd doc adilah mengikut kiraan umur embryo dll..

Alhamdulillah babies kini dah 2.3kg dan 2.2kg.. makin membesar dan aktif..

Bila dah makin dekat, makin dekat jugak ngan hari nak bersalin.. x tau nak rasa mcm mana.. seram ade.. excited pun ade.. 1st experience utk saya.. mudah2an Allah permudahkan segala urusan dan mudah juga utk melahirkan..

Sabtu lepas 20 Sept, sempat jugak pi PICC, expo kiddie n baby.. Sempat juga sambar bbrapa helai baju lagi. hehe..

Saat entry ini ditaip, daku sakit miss V drpd pagi lagi. Mcm nak tercabut daa terutama masa nak bangun n jalan.. walaupun dari 30w dah sakit kat ctu, tp harini sakitnye x dpt ditahan2 lg..

8 comments:

Pamela Rn said...

akak pulak terexcited.. :D semoga diyana dipermudahkan bersalin nanti. dapat baby2 yang comel, sihat & bakal jadi anak yang soleh & solehah.. amin :)

sweet tooth said...

Smg Allah permudahkan buat yana... org kata memang kena banyak jalan utk mudahkan bersalin nanti... Wallahua'lam...

zarith said...

semoga dipermudahkan semuanya.. excited nak tgk twins ni...

Kak Baby said...

ye yana.. btul kata ST bykkan jln2... kami doakan semuanya mudah utkmu.. mkn kurma byk2 utk tenaga nanti ye

nuriz iman said...

Salam sizuka,.salah satu tanda gak tu kalo sakit sesangat..alert ok,semoga dipermudahkan,.terharu sangat,so happy for you.,take care tau!

cikji said...

semoga selamat semuanya, huwaaa cikji pulok yg rs excited nk tgk twins tu, nt jgn lupa muah muah dorang utk cikji yer :)
bestnyaaa dapat bau syurga.

~ujicham~ said...

alhamdulillah.. akak tumpang gembira dengan rezki yg Allah beri kat awak.. tak sedar air mata bergenang masa baca cerita awk pregnant. syukur alhamdulillah. jaga diri baik2.

Atie Nash said...

Mudahan semuanya selamat ye yana...

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea