Friday, 27 June 2014

Sambut Ramadhan bersama Keluarga

Posted by Sizuka at 4:19 pm
Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah Ahad ni umat Islam akan menyambut bulan Ramadhan.. Semoga Ramadhan ini memberi seribu satu makna, rezeki yang melimpah ruah dan amal ibadat yang berlipat kali ganda.. InshaaAllah..

Malam ni kami akan bergerak pulang ke Kedah bersama adik dan adik ipar untuk meraikan bulan Ramadhan bersama keluarga saya.. Semalam masa call mak, mak siap offer nak suruh masak apa.. Apa lagi ai order la macam2.. haha... Dasar nafsu sungguh ai nih...  :p

Mudah-mudahan saya akan kuat dan badan sihat untuk berpuasa.. Pertama kali berpuasa dalam keadaan berbadan dua.. Rabu lepas masa ganti puasa tu ok je.. Cuma syaratnya tak boleh kuar dari rumah or pejabat sebab cuaca yg amat panas sekarang ni.. Tak tahan laa.. Rasa macam melepet jer seharian walaupun dah lepas buka puasa.. Mungkin masalah low blood pressure ni kot.. huhuhu...


** SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK BUAT SEMUA**




7 comments:

sweet tooth said...

Selamat berpuasa dan ramadhan al kareem.... Smg Allah permudahkan buat yana, dan smg amalan kita diterima Nya....amin....

Mizz L said...

slamat berpuasa juga dari L sizuka..jaga diri ok :)

Ucu Palin said...

Selamat menunaikan ibadah puasa SIzuka.... Marhaban Ya Ramadhan....

BaTiK_PiNk said...

Salam Ramadhan ye Yana....safe journey dan jaga kesihatan diri dan babies....seronoknya ada mak yang masih boleh masakkan lauk sedap2...Yani tahun ni tahun pertama berdikari hidup berdua dgn suami. Masak berbuka ikut resepi dlm buku masakan tulisan arwah mak....

Pamela Hbl said...

selamat berpuasa Sizuka.. take care :)

Suwaibah YS said...

Selamat menjalani ibadah berpuasa Sizuka :)

nuriz iman said...

Selamat berpuasa Sizuka.,semoga mommy n babies sihat2 sejahtera di bulan mulia ini..Amin..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea