Wednesday, 25 June 2014

Dah hampir 6 bulan

Posted by Sizuka at 8:55 am
Alhamdulillah hari ni dah 22w 6d.. esok pulak genap 23w.. Minggu depan 24w.. InsyaAllah..

Perkembangan terkini, untuk saya pastilah bertambah kembang.. haha.. babies pulak Alhamdulillah asik duk main bola kat dalam ni.. mentang2 la skrg ni tgh world cup kan.. hahaha

Sekarang ni sejak dpt bos baru terasa mcm makin sibuk... Last week masa outstation ke Klang, tetibe boleh rebah.. Pitam.. Mujur ada kawan2 yg membantu dan sempat pegang saya.. Saya pitam mungkin disebabkan cuaca yang panas dan tekanan darah rendah yg sy alami skrg.. Sedar2 jer rasa terpinga-pinga n pelik kawan2 duk kecoh2.. haha

Minggu lepas juga saya dah start check up di HUKM.. Alang2 tu pi buat buku jugak di KK.. InsyaAllah akan bersalin di HUKM juga.. Doakanlah semua dipermudahkan ya...

Harini ganti puasa.. Last day.. tahun ni lambat pulak saya habiskan puasa ganti... sebelum ni awal2 dah settle... Malam td kul 5 bersahur.. Makan nasik.. Mudah2an dapat bertahan sehingga waktu berbuka... Dan sy juga mengharapkan bulan puasa ni cuaca baik2 saja, redup dan kalau boleh biarlah hujan hari2... hehehe...

4 comments:

Suwaibah YS said...

sizuka.. risau plak bila ckp sizuka pitam.. take good care of urself n babies.. elakkan duk luar..skang ni lagila berjerebu kan

nuriz iman said...

Alhamdulillah.,happy dpt tau mommy dan babies sinat2 sejahtera..semoga dipermudahkan Sizuka,.Amin..

sweet tooth said...

alhamdulillah...smg selamat sehingga melahirkan...cuaca panas, kena banyak minum air... take care yana :-)

Noli said...

Alhamdulillah..do doakan mummy n babies sihat2 ye..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea