Tuesday, 25 March 2014

Dah ada heartbeat

Posted by Sizuka at 6:07 pm
4 Mac 2014
Appointment utk 6w.. Alhamdulillah pada minggu ke enam ni heartbeat babies dah kelihatan. Cuma masih belum kuat.. hubby pulak teruja merakan bunyi heartbeat baby.. Lucu tgk gelagat hubby..

Ovary kanan masih aktif dan panjang pangkal rahim normal iaitu above 4cm..

Appointment kali ini sgt melegakan hati sbb dah nampak dua2 heartbeat baby.. sejak bleeding tu hati sentiasa x keruan.. Doc pun ade mention mcm sorg je yg jadi.. wlubagaimanapun saya sedaya upaya buat yg terbaik.. bacakan yasin utk babies, alfatihah, ayat kursi,  selawat nabi dan juga zikir ya mubdi utk kuatkan rahim..

2 comments:

iya said...

Alhamdulillah....semoga semuanyeee bjalan lancar sehingga selamat bersalin k :)

Mrs Zamzuri said...

bed rest babe.. jgn lasak. amik je cuti kalau perlu.. semoga semuanya selamat ya dear...

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea