Monday, 17 February 2014

Confirm tarikh OPU

Posted by Sizuka at 11:57 am
Flasback lagi yer.. Banyak entry tertangguh lagi sebenarnya..

27 January saya bertemu doc lagi.. Kali ni sy telah menghabiskan sebanyak 13 kotak ubat pada semalam harinya.. So hari ni datang utk confirmkan samada dose perlu ditambah atau tidak..

Alhamdulillah, masa tvs, telur2 semua dah size 15mm.. paling besar dlm 17mm... So lastly doc decide utk buat OPU pada Rabu 29 Januari pada jam 2.30 petang..

Perasaan saya? Yessss akhirnya.. tp dalam masa yang sama berdebar2 jugak.. First time kot.. x sabar pun ada.. Macam x percaya akhirnya kena go through juga semua ni..

to be countinue....

7 comments:

mag said...

akhirnyaaaa...27hb ni.. :))
date tu doc bg tarikh sruh buat UPT..
good luck ye sizuka:D

Anna said...

good luck dear....teruja plak rasa...hehehehehe

Mizz L said...

good luck sizuka :)

Bunga Lily said...

Tak sabar pulak nak tunggu update nye

sweet tooth said...

sizuka buat update sikit2...i yg suspense... huuhuhuh...

iya said...

update kami yerrrrr.semoga dipermudahkan yerrr :)

NoLy NaSa said...

banyak flashback ni... doakan noly jugak ye

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea