Wednesday, 15 January 2014

Day 2 Stimulation

Posted by Sizuka at 2:38 pm

Hari ni merupakan hari kedua inject hormon untuk meransang pengeluaran telur.. Alhamdulillah.. Ada beberapa hari lagi utk habiskan suntikan.. Suntikan ni mesti dibuat pada waktu pagi dalam pukul 6.30..

Ubat tu saya akan ambil dari peti ais.. dan kemudian sy preparekan.. dah siap semua, tugas hubby pulak utk inject ke perutku.. Setakat ni Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.. 

Esok saya ada appointment dgn doc.. TVS.. Yeay! InshaAllah nanti sy update..

20 comments:

Atie Nash said...

yeay..bestkan sesi cucuk mencucuk bila hubby buatkan. Atie sampai ketawa2 tengok muka hubby serius je. Jarum belum habis tarik pulak tu atie ketawa. Pastu sakit baru padan muka

nuriz iman said...

Untunh hubby berani..hubby akak langsung taknak,takut..nasib baik ivf cucuk perut kita bukan perut dia..hahah

Mizz L said...

Kes L hubby L nk cucuk tapi L meragui skill die nk cucuk L hihi L cucuk sendri je.. Anyway..Good Luck Sizuka..L dh nmpk dh Sizuka excited. Even hrtu Sizuka ckp xsngka dh smpai stage cmni. Xpe yg ptg usaha kita kan. L doakan semoga semua urusan dipermudahkan.

umi sufi said...

goodluck sizuka! :)

Bunga Lily said...

Gudluck...semoga dipermudahkan urusan sizuka bersama hubby :)

umie shafizalina said...

Hai Sizuka..Semoga urusan awak dipermudahkan.. Sy kt Langgar..Bkn Jitra..G jitra jln2 je..InsyaAllah kalau ada rezeki,dapatlah kita jumpa nnt,,

sweet tooth said...

Smg telur membesar dgn jayanya....Amin... :-)

Just Me. The Mrs said...

Wishing you all the very best!

Sizuka said...

Best.. Alhamdulillah hubby sama2 merasai pengalaman ni...

Sizuka said...

Alhamdulillah hubby berani. Sy mmg takut nak cucuk sendiri.. nak x nak hubby la kene buat.. hehe

Sizuka said...

Excited jugak tp x nak lebih2.. hehe... Alhamdulillah sy lebih suka hubby cucuk drpd nurse.. nurse buat lagi sakit..

Sizuka said...

Tq umi sufi :)

Sizuka said...

Amin.. tq lily... :)

Sizuka said...

Amun.. tq umie... :)

Sizuka said...

Aminn... tq ST :)

Sizuka said...

Tq !! :)

mag said...

sizuka..awak pernh x buat iui kat dr cantik?
anggaran kos berapa ya...

Sizuka said...

Pernah sekali je.. sy just amik clomid.. semua dlm rm2k..

Linda Hadi said...

Good luck sizuka...makan yg berkhasiat supaya telur2 tu nanti berkualiti - klinda yg jumpa tadi...:)

Sizuka said...

Tq kak linda.. nice to meet you.. :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea