Monday, 6 January 2014

Dah beli ubat..

Posted by Sizuka at 5:08 pm
Assalamualaikum..

Bersiaran dari bilik hotel. Dapat wifi yg 'line'nya sgt slow... Boleh la kan dari x de.. huhu...

Ahad lepas dah amik ubat injections dah.. Mula2 tu saya plan nak amik dalam isnin atau selasa.. tp kena outstation pulak.. terpaksa amik awal.. lagipun takut jugak kalau terperiod awal dan ubat pun kena pakai cepat.. Tapi kan harap2 x period kat sini.. biarlah bila dah sampai rumah rabu nnt.. lgpun ubat x bawak.. risau jugak nak bawak ke sana sini... dan yg sebenarnya saya ni takut nak inject sendiri.. kui3.. Memang berharap pada hubby..

ok lah.. nak gosok baju... benda paling x best kat dunia.. hahaha

4 comments:

ADILLA said...

sakit tak time inject tu? haha.. ape pnye soalan la..
dila pun tak suka gosok baju.. kite geng!

Sizuka said...

inject x sakit pun sbb inject kat spare part.. kui3...
yeayy kite geng! haha

sweet tooth said...

sizuka, dah start inject before period lagi eh? i masa sepanjang rawatan ivf, memang mintak excuse kt boss x p outstation. I mintak doc cantik issue surat. leceh nk bwak ubat kesana kemari...

Sizuka said...

X start lagi ST.. esok last progynova n norcolut.. bos sy mcm paham mcm x paham.. huhu.. tq beri idea. Nnt sy nak mintak doc a pun buatkan surat lah..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea