Monday, 13 January 2014

CD1 - Bersedia utk injections...

Posted by Sizuka at 10:11 am
Balik dari family day di PD (tidur sana), saya pun period.. Alhamdulillah...
Walaupun makan norcolut, tp serupa mcm x makan.. haha.. sama je cycle nye seperti bulan2 sebelum ni..
Alhamdulillah dpt jugak enjoy.. Enjoy sebelum proses icsi bermula.. ade hikmah kenapa period ni datang lambat..

So malam td saya period lebih kurang jam 10.. 
Tadi jam 8.00 pagi dah msg doc.. Doc reply ptg ni doc akan reply semula...
1st injection may be esok paling cepat..

Macam tak percaya akhirnya saya kena jugak harungi segalanya tentang ivf/icsi.. Pengalaman baru dalam hidupku..

Ya Allah, permudahkanlah urusanku.. Aminnn...

22 comments:

Noli said...

dgn dr adilah boleh msge2 je ek...mudah la cket mcmtu.hehe..btw semoga Allah permudahkan rawatan ivf sizuka..^^

sweet tooth said...

InshaAllah...smg Allah permudahkan...

ADILLA said...

dila doakan awak berjaya.. semoga dipermudahkan segala urusan.. :)

iya said...

semoga dipermudahkan yerr.ameen :)

Carmello said...

saya doakan semoga semuanya berjalan dgn baik,sizuka..

Mrs Opi said...

good luck :)

nuriz iman said...

Ameen..semoga dipermudahkan..yg penting,keep on positive vibes..happy2 je tau.

Atie Nash said...

Good luck Sizuka...like the others said stay positive which i sendiri pun kdg2 ternegatif juga.

Anna said...

semoga dipermudahkan semuanya dear....doakan saya dipermudahkan utk buat ivf juga yer....huuhuhu....

Mizz L said...

Sizuka.. semoga dipermudahkan semua urusan dn dapat result +ve.

Sizuka said...

Boleh.. tp utk patient ivf jer.. hihi. . Btw tq noli... amin...

Sizuka said...

Amin.. tq ST.. semoga Allah permudahkan urusan ST jugak..

Sizuka said...

Tq dila.. amin...

Sizuka said...

Tq iya.. amin

Sizuka said...

Tq carmello.. amin..

Sizuka said...

Tq mrs opi..

Sizuka said...

Tq kak.. amin...

Sizuka said...

Tq atie.. atie pun sama.. jgn stress2 yer..

Sizuka said...

Amin.. tq anna.. semoga urusan anna juga dipermudahkan..

Sizuka said...

Amin.. tq L..

Diandiana said...

Good luck dear.semoga dipermudahkan Allah. Amin.

Sizuka said...

Amin, tq dian...

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea