Thursday, 26 December 2013

Busy

Posted by Sizuka at 9:19 am
Sekarang ni tengah banyak kerja...
Buat slide pencapaian utk 2013 yg memakan hampir 60 slide.. Alhamdulillah dah siap..
dan slide projek lagi.. hoho.. yg ni x siap edit lagi..
Sekali dengan laporan bertulis yg berpuluh2 mukasurat... yg ni baru siap 50%
Arghhh penat giler otak aku..
Dengan bos yg sedang bercuti dari 23 Dis hingga 1 Jan...
Yang bestnya aku la bosnye.. Muahahaha....
Ni pun dah terlepas due date utk hantar laporan..
Sepatutnya last semalam.. Tapi akan sedaya upaya hantar harini secepat yg boleh..

Semalam cuti krismas, sempat lagi kami suami isteri dan adik ipar pergi mandi manda di taman tema air di I-City.. Lepak2 sampai malam tengok lampu...
Xde maknanya waktu cuti nak buat keje pejabat.. hahaha..

Esok keluarga mertua datang.. nak bawak g jalan2 sabtu ahad ni...
Boleh la release tension sepuas2nya sebelum proses ICSI bermula.

Yeayyyy!!!!

2 comments:

sweet tooth said...

sizuka, rehat and bercuti sakan before ICSI, bleh ilangkan stress :-)

BaTiK_PiNk said...

Have fun Yana...bila kita dalam happy mode, banyak bantu kita untuk positifkan diri.... :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea