Monday, 18 November 2013

Perlu ke sewa kereta di Labuan?

Posted by Sizuka at 2:50 pm
Kami bakal nak ke Labuan bulan March tahun depan...
InsyaALLAH akan pi bersama hubby, adik, adik ipar dan baby..

Tiket dah beli 2 minggu lepas..

Tapi pi Labuan ni sehari je.. Pastu esoknya kami akan terus ke KK selama 4 hari.. Nak celebrate birthday hubby kat sana...hehehe

Yang saya nak tanya ni ialah berkenaan sewa kereta di Labuan.. Perlu ke tidak? Ini adalah kali pertama kami ke Labuan.. KK pulak adalah kali kedua..

Saya baca review di blog2.. ade yang sewa kereta, ada yg tidak sbb Labuan tu kecik je..

Tapi dari pengalaman korang yg pernah ke sana, perlu ke tidak? Komen anda amat diperlukan.. Sekian, terima kasih..

2 comments:

SaL_HaSa said...

As'salam..sizuka..sy dh 2 tahun duk labuan..so tahu la serba sikit pasal labuan...Labuan kecik je,. lbh kurang 1 jam dh bleh pusing 1 labuan..hehe....so sy rasa x yah sewa pun x pe..cuma kena pandai deal dgn pemandu teksi masa kt airport tu la...cuba masuk page fbook ni..kt sini awak bleh tanya org2 labuan ttg sewa kereta..kot2 ade yg murah...ok gk ...https://www.facebook.com/groups/nonext/?fref=ts ...ni mmg page utk warga labuan...

Junaidi Narajik said...

layari www.keretasewalabuan.com untuk tempahan kereta sewa di labuan

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea