Monday, 25 November 2013

Part 2: Our 3rd Anniversarry at Tanah Aina Farrah Soraya

Posted by Sizuka at 3:56 pm
2 Jun 2013

Hari kedua kami kami kat sini..

X buat aktiviti yg disediakan pun iaitu morning walk.. yg malam td punya, night walk pun x join.. ni semua gara-gara badan ni sakit gilerrrr akibat jungle trekking.. Almaklumlah, org x biase bersukan bagai ni.. bersukan masa sekolah menengah jek dulu.. kui3.. Kesian hubby, terpaksa la ikut binik die yg sakit satu badan ni... huhu.. 

Dalam duk sakit2 badan tu.. aktiviti bersiar2 di sekitar resort tetap berlangsung.. tgk org main air kat sungai, tgk org buat flying fox dan kami sempat jugak main ping pong.. hahaha...

Okey, jom layan gambar...







Kat sini korang boleh request tau nak candle light dinner.. tapi dengan additional cost lah yer.. rm200.. tapi kami x amik pun.. yg meja tu mmg dia sediakan lilin.. nnt nak maghrib ade pekerja datang pasang api kat lilin..



Ni ceiling kat bilik.. Lawa kan.. kalau apply kat rumah gini mesti best..hehe...



Air sungai kat sini bersih sebersih-bersihnya hokkay... sgt jernih...



Kat sini korang kene naik kenderaan yg disediakan utk naik ke kawasan resort dan turun... tempat parking kereta disediakan.. Masa mula sampai kami naik hilux.. tapi die dah ubah suai letak seat kat belakang tu. masa balik dpt la kami merasa naik pajero cheetah ni.. hehehe

1 comments:

prog muten said...

opk rm1.20 - ovulation predictor kit / kit mengesan kesuburan
upt rm1.00 -urine pregnancy test/ ujian kehamilan (urin)
termometer rm10 - satu titik perpuluhan sahaja

min pembelian 10 keping (blh cmpur2 upt & opk utk cukupkan 10)
kontek 0122723104 nor

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea