Sunday, 3 November 2013

IUI : BFN

Posted by Sizuka at 2:52 pm

Hari ni cd3.. period datang hari jumaat lepas pad CD39..

Sebenarnya kan Jumaat lepas saya sempat ke hospital utk amik darah untuk ujian Beta HCG..

Sampai jek hospital, terus pi toilet.. clean n clear..

Pastu g jumpa pembantu doktor amik borang utk amik darah..

Otw ke lab, tetibe rase mcm x best kat "situ".. tapi just ignore n sedapkan hati..

Masuk lab dan terus amik darah..

Pastu terus keluar dari kawasan hospital n gerak blk ke kedah..

Hubby berenti di R&R Jejantas sungai buloh utk solat.. tetiba rasa nak pi toilet n check..

SAH!!!! Dah period.. huhu... Rasenye mmg betul la period dah kuar masa sebelum masuk lab tu..

Hurmmm... Alhamdulillah kali ni setitis ayaq mata pun x kuar disebabkan failed IUI ni.. ntah la yerppp kali ni macam x de perasaan. Lagipun hati dan minda dan bersedia dari awal..

InshaAllah kami akan terus usaha, usaha dan usaha sampai berjaya.. Tolong doakan yg terbaik buat kami ya...

10 comments:

nuriz iman said...

It's ok dear..In Sha Allah murah rezeki Sizuka selepas ini..Amin..Inna ma'al 'usri yusro - selepas kesusahan akan ada kemudahan,yakin ok! *hugs*

BaTiK_PiNk said...

InshaAllah.....Yani sentiasa doakan Yana dipermudahkan dalam semua urusan...amin ya rabbal alamin...

Lydiana Jr said...

Xpe sizuka jgn patah semangat tuk cuba lagi ok. L ingt iui nanti klau failed nk rest sebulan dua. Rasa mcm penat makan ubat n cucuk2 hehe (baru 2 cycle XD). L doakan sizuka dimurahkan rezeki.

Jee Abdullah said...

it's ok dear. don't give up & lose hope. insya Allah rezeki akan ade cuma lambat atau cepat je. Jee pon akan doakan sizuka. Meh la kita sama2 doakan :)

sweet tooth said...

InshaAllah, He has a Grand Plan for u. Kita hanya mampu merancang, tapi perancangan kita tidak sebaik Allah. Take care and keep on the positive thinking ya :-)

Erin Reen said...

it's okay dear..Allah maha mengetahui…think positive and cuba lagi yer. ;) Allah syg pada hambaNya yg sabar.

CIK PUAN TIPAH said...

Insya Allah ada rezeki lain...sama2 kita usaha lagi yek!!

Atie Nash said...

Sabar ye Sizuka. Kita usaha lagi K. Awak memang kuat

Pamela Hbl said...

sorry baru dapat jenguk sini. apa2 pun jangan putus asa Sizuka.

Fara Fadzil said...

Sabar ye Sizuka..Jangan putus asa berusaha..

http://naturally-vitamin.blogspot.com/2013/11/nak-cepat-hamil-meh-cuba-set-kesuburan.html

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea