Thursday, 24 October 2013

Nak renovate blog

Posted by Sizuka at 4:49 pm
Camner yer nak buat blog bagi jadi cun dan cantek?

Sebenarnya saya selalu tgk kat website2, tapi kan takut x jadi atau jadi lebih teruk daripada yg asal..

Kalau boleh nak wat perubahan n nak susun elok2... Baru lah ade feel nak hupdate entry.. kui3..

9 comments:

Anna said...

sizuka boleh tgk layout2 blog yg cantik2...boleh tukar layout yg sizuka suka.....tapi backup dulu tau...hehehehe

BaTiK_PiNk said...

Haaa...ni nak specu ni.....ni mesti dah kearah2 result positif ye? Hehehehehhe.....(ni doa ni!)

nuriz iman said...

Akak dok tang lama jugak blognya..tapi memang suka tengok blog yang cantik2, kartun2..nak wat tak pandai..Huhu..Renovate lah sizuka, mana tau lagi menarik!

Sizuka said...

Ala.. ni yg x pandai nak backup2.. takut salah buat, hilang terus.. haha

Sizuka said...

Ya Allah, amin...

Belum check lg lah yani .. hehe

Sizuka said...

Itu la, sy pun suka tgk blog org yg comel2 tu.. ceria jek kan..

Lydiana Jr said...

Sizuka L lagi tak reti mcmana nak buat blog mcm sizuka ni haha..tau type je..bukan takat nk hias susun..nk buat tepi2 ni pun xpandai..malam ni nk try google la tgok cmna kot2 leh jd ok. takut hilang pulak blog L hihi..

Anna said...

boleh tgk kt tutorial blog kt blog saya yang lagi satu...ada byk tutorial pasal blog....huhuhuh....

http://www.lepak.com.my

Pamela Hbl said...

boleh rujuk kat youtube juga cara macam mana nak renovate blog :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea