Monday, 21 October 2013

CD28 @ 11DPIUI

Posted by Sizuka at 4:27 pm

Assalamualaikum..

Pagi td ada appointment ngan doc.. lama tunggu.. 3 jam.. huhu.. tp kan berbaloi tau...

Alhmdulillah, result keputihan saya cuma jangkitan kuman yg biasa je.. dan skrg pun mmg dah sembuh.. syukur sgt2 sbb dah lama keputihan ni ada..

Pastu kan, doc tanya if saya nak wat blood test beta HCG.. tp kan, saya mintak nk wat hari Jumaat ni iaitu pada 15dpiui..

Kalau positive, mmg syukur sgt2.. inilah yg dinanti dan didambakan selama ini.. YaAllah, perkenankanlah doa hambaMu ini...

Nota kaki:
Hari ni free of charge. Alhamdulillah.. Tq doc.. may be sbb jumpa doc jap jek kot.. dlm 5 minit je.. Just utk tau result keputihan..

27 comments:

nuriz iman said...

Semoga murah rezeki Sizuka hari Jumaat ni...Amin...

Sizuka said...

InshaAllah. Jumaat yg penuh barokah..

umi sufi said...

sizuka..me doakan smg berjaya ye.. :)

Salmi Khairil said...

moga dipermudahkan semuanya..Amin,

Sizuka said...

Amin.. tq umi sufi :)

Sizuka said...

Amin.. tq salmi :)

BaTiK_PiNk said...

Yana.......Yani doakan Yana dapat keputusan positif ye Jumaat ni.....apa2 pun Yani tumpang happy!

Jee Abdullah said...

sizuka,jee pon ade jumpa doc gak.dpt no 17 td.lama gila tggu.smp pkl 9.15am dapat turn pukul 1.20pm.huhu.apa2 pon jee doakan rezeki sizuka utk kali ini.insya Allah :)

Sizuka said...

Hoh 17? Saya 15.. ntah2 jumpe td kan.. sy pakai baju kurung. Hubby pakai baju merah..

Sizuka said...

Tq yani.. amin... :)

Sizuka said...

Awak pakai shawl warna hijau ke td?

Carmello said...

Sizuka... Saya doakan yang terbaik utk awak.. Semoga dimakbulkan yer..

Sizuka said...

Tq carmello.. amin.. :)

Puan K said...

salam... sizuka... K doakan positif...aminnnn... :)

Jee Abdullah said...

Ha ah laaa... shawl hijau. Ntah2 yana duduk depan kita tak tadi? Hubby yana pkai spek kan? Hmmm... apsal tak tegur aje. Suka kita tau kalau dapat jmpa kwn TTC ni depan2 :)

Lydia Kuro said...

Sizuka..L doakan rezeki utk sizuka..L pulak excited hehe

iwannabeumie said...

mudah-mudahan test jumaat ni positif ye sizuka..ameen :-)

Sizuka said...

Wah tepat tekaan ku.. hehe.. yap, saya la tu.. dua2 pakai spek.. td dah macam haoe dah, lama gila menunggu.. berjanggut tunggu..

jee siap main2 cak cak ngan baby depan jee.. hehe.. tomey baby tu..

Sizuka said...

Tq K.. amin.. dan semoga ivf k berjalan lancar ye..

Sizuka said...

Tq L.. amin.. sy lg la excited.. haha..

Sizuka said...

Tq umie.. amin... :)

Mrs Opi said...

Hai sizuka...dah tak lama dah hari jumaat ni..:)...ada simptom2 tak? Good luck yer :)

Atie Nash said...

yana doa banyak2 ye...kita pun excited utk awk ni. mudah-mudahan positif la yer...

Anna said...

tak sabar nk dengar good news :).......huhuhuh

Pamela Hbl said...

saya doakan semoga berjaya! :)

sweet tooth said...

InshaAllah....smg berkat sayyidul ayyam, positive result sizuka....amin :-)

Irtiyah said...

Semoga berjaya dik! =)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea