Wednesday, 16 October 2013

2ww

Posted by Sizuka at 4:44 pm

Hari ni saya dah 6dpiui.. Alhamdulillah..

Dan kali ni, saya rasa ok.. rasa much better than 1st IUI.. Macam x buat IUI pun ado.. haha.. Rasa selesa sgt.. Masa yg 1st dulu, rasa x sedap perut.. perut terasa bloated almost 10 days!

Cuma, masa 4 dpiui, saya kene sakit ulu hati.. sakit sgt2.. sampai membawak ke sakit belakang.. x tahan sgt, saya nangis.. koh3.. ngade2 betul! Tapi mmg sakit betul.. Hubby tolong gosok2 kat belakang.. Alhamdulillah lepas maghrib, saya ok..

Start hari ni hingga jumaat, saya dpt MC.. Doc suruh saya rehat2 je kat rumah.. kata doc, kalau baby nak menempel, inilah masanya.. jadi saya hanya bermalasan di atas katil, tengok tv dan ape2 yg patut asalkan x lasak..

Ok lah.. nnt update lagi yer..

30 comments:

puteri211079 said...

GL ye sizuka.In Shaa Allah.

Jee Abdullah said...

sy doakan moga kali ni rezeki sizuka.insya Allah. doakan turn jee plak buat IUI pasni :)

Sash said...

Good luck awak! :)

Manja Lara said...

gudluck banyakkan rehat sizuka :)

umi sufi said...

goodluck ye :)
nak tanya..kalo buat IUI tu mmg dpt mc ke?

sweet tooth said...

Have a good rest sizuka :-)

Mrs Sweet said...

Good luck Sizuka.. In shaa allah jika rezeki tak kemana..rehat btol2 tau, tenang kan minda jugak.. all the best, take care :-)

Atie Nash said...

keep praying & being positive okay...

CIK PUAN TIPAH said...

Sy IUI pada 11 Oktober 2013. Sehari lewat dr awak. Moga ada la perkhabaran gembira untuk kita yek!!

Kak Baby said...

slm ediuladha ^_^ 2WW tiap2 bulan pun agak excited ni kan plak IUI ye dok sizuka. moga kamu- kamu (sizuka n cik puan tipah and others yg sdg berusaha) beroleh kegembiraan anugerah dari Allah.

Sizuka said...

Cik puan tipah.. sama la.. sy pun 11hb Oktober.. hari ni dah 7 dpiui.. semoga kita sama2 beroleh rezeki zuriat..

Sizuka said...

Tq puteri.. ;)

Sizuka said...

Tq jee.. ameennn.. semoga ade rezeki jee utk wat iui pulak lepas ni..

Sizuka said...

Tq sash!

Sizuka said...

Tq L!

Sizuka said...

Tq umi sufi..

MC tu bergantung pada doc masing2.. ade yg dpt masa hari buat iui je..

Sizuka said...

Tq sweet tooth!

Sizuka said...

Betul tu, kalau dah rezeki tidak ke mana kan.. inshaAllah.. tq mrs sweet..

Sizuka said...

Tq atie!

Sizuka said...

Tq kak baby! Ameennnn... betul tu.. 2ww drpd iui seharusnya lebih berdebar2..

ibu wannabe said...

good luck awk..dok rehat elok2 eh

Sizuka said...

Tq ibu wannabe..

Anne Anna said...

good luck my dear,....x sabar dengar berita baikk......:)

Sizuka said...

Tq anne.. tolong doakan yer.. :)

ShaSa RosSa said...

GOODLUCK DEAR.. :)

Nissa Kawaii said...

good luck!!!!!!

Sizuka said...

Tq shasa!

Sizuka said...

Tq nissa!

Puan K said...

Mudah2an berjaya ye... Stay positif ye? aminn... :)

ruzaida ismail said...

Slm...lepas buat iui tu...hr ke berapa kita kena rest betul utk menempel tu?

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea