Sunday, 8 September 2013

Ujian menjelang IUI

Posted by Sizuka at 2:34 pm

Esok kami dijadualkan akan menjalani prosedure IUI.. Ya Allah perasaan tu x tau la nak cakap macam mana.. excited, x sabar dan harapan yg menggunung...

Hmmm..tapi kan..saya sedang risau skrg..

Jumaat lepas, lebih kurang jam 4.50ptg saya ke toilet.. Sekali ada EW pulak.. Siap boleh diregangkan dan warnanya jernih.. Alahai telur, kamu sudah pecahkah? Kali ini saya ada 4 biji telur.. Harap2 lah x semua yg pecah.. Sgt2 berharap, lgpun sebelum ni IUI asik tertangguh...

Dan start malam tadi, suami pula demam.. demam kuat jugak.. dan hari ni jam 10.15am td bawak suami ke klinik.. suhu dah 39 darjah celcius.. diskas2 ngan doc, akhirnya doc bg suntikan high dose utk suami recover demam dgn cepat setelah kami bgtau esok nak wat prosedure IUI.. Risau juga sbb suhu tinggi boleh effect kualiti dan kuantiti sperma.. harap2 la xde pape...

Ya Allah, bantulah hambaMu ini.. Permudahkanlah segala urusan kami..

13 comments:

ADILLA said...

good luck dear!! :)

BaTiK_PiNk said...

InshaAllah Yana..semoga semuanya baik2 je untuk proses IUI kali ni...amin!

Carmello said...

insyaallah sizuka... semoga semuanya berjalan dgn baik.. saya doakan yg terbaik buat awak...!

Atie Nash said...

Mudah2an berjaya ya yana...jgn stress tau

Mamanurin said...

Good luck dik!

Noli said...

harap sizuka dan suami sihat utk jalani prosedur iui esok...goodluck

Pamela Hbl said...

happy 4 u. good luck Sizuka! rilex rilex :)

Jee Abdullah said...

good luck dear. may Allah eases everything!

ShaSa RosSa said...

goodluck ya.. :) doakan terbaik utk awak..

Shazrina said...

semoga semuanya berjalan lancar..insyaallah!

Mrs Sweet said...

Semoga semua baik2 dan kesihatan mengizinkan hari ni..
All the best, In Shaa Allah.. doa byk2 :-)

Suwaibah YS said...

Semoga smuanya berjalan lancar dan semoga ade rezeki tuk kali ni.. aminnn

Harmimi Eni Liana Shahrin said...

dear semoga berjaya.. saya akan buat iui esok.
doa sama2 ya..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea