Tuesday, 30 July 2013

Tentang pakej IVF

Posted by Sizuka at 9:06 am

Baru2 ni iaitu pada 16 Julai lepas, saya sempat menelefon ke Hospital Pantai.. Book pakej IVF.. Alhamdulillah sempat berbuat demikian utk promosi hari terakhir.. Pakej termasuk utk OPU, ET dan lain2 tapi belum termasuk ubat2an.. Pakej yg diambil mesti dibuat sehingga tahun ini sahaja..

**Utk booking, tiada apa2 charge dikenakan, bayar bila nak buat saja.. :)

Tapi, book pakej IVF bukan bermakna nak wat IVF.. Just bersiap sedia in case my 2nd IUI utk next cycle ni tidak berjaya.. huhu..

Hati macam seakan redha jika ditakdirkan inilah caranya kami mendapat zuriat sendiri.. Perasaan yg sukar diungkapkan.. Hanya mampu berdoa dan memohon kepada Allah semoga perjalanan kami dalam memiliki zuriat dipermudahkan olehNya...

Di bulan yg mulia ni, marilah kita sama2 memohon kepadaNya, banyakkan bersedekah dan disamping amalan2 yg lain.. InsyaAllah semoga diberkati...

**Peringatan untuk diri sendiri**

15 comments:

Safiyyah said...

Semoga Allah permudahkan segalanya...

Z.U.E said...

semoga allah permudah kan ye.. mahai dak?

Shazrina said...

SALAM...leh citer lebih lanjut pasal pakej ivf ni tak..
leh emel sy kat shazrinas@gmail.com
TQ sgt..and gud luck for u. Semoga iui kali kedua akan berjaya..amin!

CIK PUAN TIPAH said...

agak2 boleh register lagi tak pakej ivf ni?

Jee Abdullah said...

salam. tak sia2 blogwalking pagi jumpa ramai kawan2 TTC. salam perkenalan. do follow me back nnt bleh share tips & experience :)

Mama Cahaya said...

Salam Sizuka,

aritu mama cahaya ade post comment kat blog dr Adilah...xsngka dr reply comment sy...dia minta check ngan ida tp baru smlm prasan reply tu...aduyaiiii rs syg plak xcheck awal atas dasar keje....rsnyer bleh lg ke nak book?

Sizuka said...

Mama cahaya, try je call.. kalau ade rezeki InshaAllah dapat... Sebenarnya pakej tu tamat pada 15 Julai.. Saya call 16 Julai.. Alhamdulillah diterima.. Mungkin tarikh telah dilajakkan kot time tu sbb byk permintaan agaknya..

Sizuka said...

terima kasih safiyyh.. Amin...

Sizuka said...

terima kasih zue.. Amin... Pakej yg ditawarkan rm8899 tidak termasuk ubat..

Sizuka said...

Cik puan tipah.. Try call pembantu dr adilah, nurse ida.. InshaALLAH mana lah tahu kalau dah rezeki kan...

Sizuka said...

InshaAllah nnt sy emel ye.. terima kasih kerana mendoakan.. amin...

Sizuka said...

salam perkenalan Jee.. :)

Mama Cahaya said...

Yeke....nnt nak try la, InsyaAllah...trima kasih sizuka. Smoga usaha2 kita dipermudahkan dan dperkenankn olehNYA..amin

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
email; lovidoobidoo@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

Pamela Hbl said...

salam perkenalan Sizuka. sama la perjalanan kita. selamat hari raya. good luck! :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea