Tuesday, 16 July 2013

"Hye, mak buyung!"

Posted by Sizuka at 1:04 pm

Secara jujurnya, saya sgt teringin mendengar orang panggil saya dengan gelaran mak buyung itu.. Sadis bukan..

Bila baca status2 orang di facebook, dalam hati terdetik jugak, "alangkah bahagianya jika mak buyung itu adalah aku"...

K lah, x payah dipanjangkan lg cerita sedih begini..

** Korang, apesal saya x boleh update blog di laptop yer?? Huhu.. Laptop ku problemkah??

9 comments:

Kak Baby said...

sizuka sama -new entry> error on page

BaTiK_PiNk said...

Ye, istilah yang kita semua tunggu selama ini...tak kisah pun org panggil dengan gelaran itu, sebab gelaran itu yang mewakili keinginan kita selama ini...

LiN said...

Salam...InsyaAllah ada rezeki awk utk dpt baby tak lama lg...Amin...rezeki anak Allah swt dh tetapkan, yg penting kena teruskan usaha n berdoa pd Dia, k? :)

kalo awk berminat nk try produk shaklee, bole contact saya. Ni link blog http://sesukadansesukihatiku.blogspot.com/2013/07/my-pregnancy-shaklee.html

pengalaman saya sendiri makan shaklee dlm usaha nak pregnant. kita berusaha tp smuanya dgn izinNYA. insyaAllah.

salam ukhuwah :)

Sizuka said...

betul tu kak baby.. error on page.. nampaknye system blog ni yg tgh problem...

Sizuka said...

Kannnn... sangat teringin.. Allah je yg tahu ape isi hati kita kan.. dan bila dah pregnant nnt, sy pun x kisah bila org tanye, "bila nak meletop ni?"... haha

Sizuka said...

ramai betul promote produk shaklee ni kat saya.. saya sebenarnye dah cuba dah pun masa tahun 2011... apa2 pun terima kasih kerana bg sokongan kat saya..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sabar ye Puan Sizuka. macam Yana sendiri kurang suka orang panggil mak buyung.. rasa macam mengejek pulak. huhuu.. tapi mmg lumrah nya redha jela.

Sizuka said...

Sepupu saya pun sama mcm yana, x suka bila org panggil mcm tu..

For me, mcm comel sgt org panggil mak buyung.. hihi

Farhah said...

same la kite sizuka. kdg2 sedih bile tgk org lain pregnant. kite nih ntah bile. tapi kdg2 tuu mcm malas dah nak pk.huhu

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea