Tuesday, 18 June 2013

Xde stocks..

Posted by Sizuka at 10:42 pm

Baru td lepas maghrib ke alamanda.. hasrat di hati nak ke aeon big..mencari susu kambing kegemaranku.. namun hampa..sudah kehabisan stocks.. tp x kisah lah, hi-goat kan ade.. hehe :) 

Mungkin ade hikmahnya, beli byk2 pun wat apa sbb sabtu ahad ni blk kampung.. pastu sambung isnin hingga khamis akan ke langkawi utk menghadiri bengkel.. Lebih mudah jika bawa susu kambing dlm bentuk sachet..  :)

2 comments:

BaTiK_PiNk said...

tu la sizuka, setuju sangat-sangat dengan ayat last sizuka tu, senang nak travel dengan bawa susu kambing jenis sachet ni, cuma perlu tambah air panas suam je. kalau bawa susu kambing segar jenis cecair, nak kena jaga-jaga tak boleh letak lama-lama di luar takut cepat basi kena panas dan suhu bilik.

Sizuka said...

yap betul tu.. travel lebih senang bawak dlm bentuk sachet, ringan, tak makan ruang dan senang diuruskan..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea