Monday, 10 June 2013

Volcano Shabu Shabu

Posted by Sizuka at 10:37 am
Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah kami telah menyambut 3rd Anniversary kami pada 4 June yg lepas.. (Boleh klik SINI... untuk baca  :)

 Malam tu kami pergi ke Volcano Shabu Shabu untuk meraikan hari istimewa kami.. Restoran ni letaknya di Cyberjaya dan merupakan restoran steamboat ala Jepun..



Masa kami sampai, ramai jugak orang.. Tapi servis boleh dikatakan cepat juga.. Kami ambil set utk 2 orang.. Daripada 4 pilihan, kami amik set beef and lamb.. dan untuk sup juga boleh membuat 2 pilihan daripada 6 jenis sup yang ada.. Sos juga byk pilihan.. Rasanya ade la dekat 10 jenis sos.. Anda pilih saja yg mana anda suka.. Harga pun berpatutan.. Utk set 2 org, harga adalah RM37.. Boleh juga memilih untuk menambah item lain.. Sup pun boleh refill..

Set untuk 2 orang ni sgt banyak.. Kami memang x habis makan.. huhu... Mee x habis, sayur x habis... haha.. x mampoo dah nak sumbat... Kenyang teramatsss...

Tempat ni kemas dan simple saja susunatur nya.. Terasa lebih privasi untuk makan..
Macam gambar kat bawah ni.. hehe..

Suasana di dalam restoran (Gambar ehsan GOOGLE)


dapur karen... siap ada logo restoran...
Ini set yg kami order (beef n lamb set)

InshaAllah, untuk entry2 berikutnya saya akan share destinasi bulan madu kami sempena 3rd Anniversary ini.. hehe..


BYE~~

8 comments:

sweet tooth said...

Steamboat eh? Cyberjaya, dekat dah...bleh try :-)

Sizuka said...

yap.. steamboat.. hehe.. lokasi di bangunan shaftburry tingkat 3..

Mamanurin said...

Happy anniversary dik. Moga rahmat allahcuntuk kalian hingga akhir hayat. Puas cari email nk emailkan add akak..ni email akak..baby.nurinmia.yahoo.com

nnti akak send address..leh la dtg klu dekat

Puan K said...

happy anniversary sizuka.. Bestnya dpt makan steamboat... :)

Nory Zoulkefle said...

bestnya tempatt ni...dekat cyberjaya, dekat je dgn rumah nory, boleh lah nory pergi nnt..hehe

Suwaibah YS said...

mcm besh je..boleh la try egi..harga pun berbaloi :)

Sizuka said...

Tq kawan2. Try la mkn cni. Sedap n berbaloi..

Jee Abdullah said...

Eh awak, anniversary kita sama! 4 June 2013 cukup 3 tahun kawen.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea