Friday, 7 June 2013

Patah hati :(

Posted by Sizuka at 10:19 am
Patah hati.. :(
Kecewa dan sedih bercantum menjadi satu..
Ni kali kedua apply..
Tahun ni dah tahun kelima bekerja..
Sememangnya hati ni beria-ia nak.. Sbb nak kurangkan stress akibat kerja...
Nak focus pada treatment di samping melanjutkan pelajaran..
Cuti belajar ni selama 2 tahun bergaji penuh..
Tapi kena redha dan terima hakikat juga yg senior akan dpt dulu.. tp senior2 tu pun batch setahun atas jer..
Apa2 pun semua ni pasti ada hikmah.. Kena amik secara positif..
Hanya Allah jer yang tahu sbb Dia perancang terhebat..
Mungkin Allah nak bg kami rezeki lain dulu.. Manalah tau rezeki baby tiba dulu kan  :)

Nnt bila tawaran buka lagi, saya akan apply buat kali ketiga.. InsyaAllah..






3 comments:

Z.U.E said...

mungkin rezeki di tempat lain.. jangan putus asa k..

BaTiK_PiNk said...

Sizuka, mungkin Allah ada perancangan yang lebih baik untuk Sizuka, inshaaAllah...jgn berputus asa ye.

sweet tooth said...

Ada hikmah tu... InshaAllah Dia akn bg yg lebih baik.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea