Monday, 17 June 2013

Janda Baik & Man of Steel

Posted by Sizuka at 3:46 pm
Assalamualaikum...

Aduhai.. awatlah saya ni makin malas nak hupdate belog! Padahal banyak cerita yang nak dikongsikan bersama-sama...

Hujung minggu adalah waktu untuk kami meluangkan waktu bersama-sama...  Waktu untuk melekat sepanjang hari.. hahaha.. Hari2 biasa mmg dah bersama-sama kan, tp hujung minggu biasanya lebih lagi..

Hujung minggu baru-baru ni kami ke kawasan perkelahan di Janda Baik.. Tido semalam di situ.. Sebenarnye ni perancangan last minute.. Kami join family belah suami.. Semua sekali kami sewa 4 chalet.. Malam tu kami wat BBQ.. Ade ayam, ikan, daging kambing, jagung, buah2an, kerabu mangga dll.. byk kan.. haha.

Esoknya siap masak nasi lemak n lempeng... Yang lain tu biasa lah, mandi je kojenye... Saya x join, sebab bendera merah baru je di naikkan.. hehe.. Tapi x de la rasa ralat sebab baru je 2 minggu lepas balik dari Tanah Aina Farrah Soraya.. Oh ye, saya sebenarnye berhutang 1 entry tentang Tanah Aina ni.. Later, saya akan wat entry khas untuk ini ya! hehe...

Lepas check out, kami balik.. Ikut jalan lama.. Singgah di Viva Home, Cheras.. Destinasi feveret kami untuk tengok wayang.. Kat sini x ramai sgt.. Memang confirm dapat tiket... haha.. Kami tengok citer Man of Steel... Sangat best.. Sangat recommended la senang citer.. Hero die pun hensem.. Koh3..

Ok.. Bye~

2 comments:

just azura! said...

macam seronok je berkelah kat janda baik.. review sikit. :)

Mrs Sweet said...

Salam..
nnt buat tau entry psl Janda Baik tu sbb skrg mmg berkira2 nak wat fmly day kat sana..hehe..bleh tgk and tau camane best ke tak :-)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea