Tuesday, 21 May 2013

Restocks susu kambing nubian..

Posted by Sizuka at 10:50 am
Assalamualaikun wbt..

Sabtu lepas pergi jalan2 kat alamanda.. Adik bawak baby die jalan2. Hehe.. Alang2 tu kami bershopping lah kan.. Saya beli susu kambing nubian.. Beli 10 botol.. Agak2 je sebotol sehari.. X leh banyak2 sgt.. Sbb susu fresh ni tarikh luputnye singkat sangat..

Mase dok pulun angkut susu ke dlm bakul, akak pekerja cakap, "minum susu kambing ye?".  Saya jawab, "hmmm.. yer..."

Agaknye org musykil tgk beli susu byk2.. ataupun takut kite tersalah beli susu kot.. hehehe..
.
Masa nak bayar kat kaunter, org belakang tegur.. Dia tanya, "Sedap ke?".. Saya dgn yakinnye menjawab, "Sedap sgt. X bau kambing. Lemak berkrim.."

Die pun tanye bape harga dan bla bla bla.. Saya pun ckp yg susu ni susah nak dpt... Maka sini je la tempat saya selalu beli..

Lantas dia pun tanya kat hsbn dia, "nak ke?".. Hsbn dia senyum je..

P/s: Kalau awak ade bace entry ni, komen ye..  Boleh kite berkenalan..  :)
Haritu malu... haha



9 comments:

BaTiK_PiNk said...

Sizuka, minum susu kambing tu seorang ke? Atau hubby minum sekali? Yani galakkan hubby minum sekali dengan shake Herbalife dan kurma. Hubby tak banyak komplen, dia minum je...huhuhu!

Sizuka said...

Hubby minum jugak kdg2.. Sy lebihkan kat sy sbb sy yg problem.. Husben xde pape masalah...

cikji said...

cikji tang usaha dr sefi minum or makan ni xstart lg,insyalla lps ni nk gak try minum susu kambing,nasib baik tekak mmg pebret ngan susu putih camnih.

Sizuka said...

jaga makan minum.. elak je yg mana patut... kdg2 sy mkn/minum jugak if teringin sgt. tp sikit je.. hehe..

susu kambing ni sedapppp sgt...

sweet tooth said...

Pernah try susu kambing jenama lain, bau sikit, tapi bila tambah kurma sedap je... heheheh... bleh nak try nubhan ni...

Sizuka said...

nubian jd nubhan.. haha..

nubian sedapppp... kalau letak kurma bertambah-tambah sedapppp...

~LeeyanaRadhi~ said...

hai sizuka,

Sy pun nak start minum susu kambing dgn kurma. baru ni ex ofismate pegi umrah, die belikan kurma ajwa bnyk. Pembekal nubian bgtau kt jusco equine ade jual.. yeayyy! xyah g jauh2 cari..hehhe

chaiyok2 =)

Sizuka said...

wah bestnye dpt kurma ajwa byk! sy baru2 ni dpt jugak.. mak sedara hubby bg balik dr mengerjakan haji.. Jom sama2 kita ikhtiar..

susu kambing kl 0122331147 said...

salam.terbukti susu kambing mempunyai banyak khasiat penawar penyakit.sesiapa nak carik kami supply susu kambing nubian segar jenama farm fresh boleh call saya no 012-2331147 saya hantar delivery di sekitar KL.nak susu segar pun ada,info lanjut layari http://susukambingkl.blogspot.com/

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea