Tuesday, 23 April 2013

Susu kambing Nubian..

Posted by Sizuka at 8:54 am
Hari ni sampai je opis terus minum susu kambing Nubian.. hehe... kat rumah dah tinggal sebotol.. Haritu beli 6 botol... Susu ni saya beli di AEON BIG, Alamanda.. Sekarang ni Carefour dah tukar ke AEON BIG.. Carefour Seremban pun cam tu gak.. Kat tempat lain x tau la pulak..

Saya beli susu ni dengan harga RM4.99 sebotol.. Kalau ade kawan2 tau ade tempat yg jual lagi murah share2 lah ye.. hehe.. Sedap susu ni.. x bau kambing n rase lemak berkrim.. Ni salah satu usaha jugak kan..

Sejak akhir2 ni perasaan malas nak update blog menguasai diri.. haha... Tapi list blog TTC saya update.. Tambah list kawan2 yg baru.. Dan blogwalking sudah semestinya hari2 saya buat dan baca.. Kadang2 tinggalkan komen gak..

6 comments:

ShaSa RosSa said...

sha da beil susu tu tapi belum minum lagi sebab takut bau kambing..ahahaha..si ni bace..leh lah minum balik nanti..ehehe...erm...dduk kat putrajaya jugak ke? :)

sweet tooth said...

Salam Sizuka,boleh i dapatkn ur address n contact details? Nak pos hadiah lucky draw my blog yg u menang. Nanti email i ya :-) TQ

BaTiK_PiNk said...

sizuka, tanya skit ye...pagi td yani ade jumpa dan beli susu kambing nubian ni di Aeon Bandaraya Melaka tapi nak tahu juga cara Sizuka minum. ade kena makan dgn apa-apa x? kurma nabi ke? waktu minum dan berapa kali sehari?tq.

Sizuka said...

sorry yani. lambat reply pulak.. susu kambing ni utk org ttc mmg sgt elok jika diminum bersama2 kurma.. paling elok kurma nabi lah.. klu xde, apa2 pun xpe.. tp sy minum susu kambing je.. x campur pun.. hehe..

BaTiK_PiNk said...

Huhu~ akhirnya, sizuka jawap juga soalan Yani ni, puas Yani dok jenguk selalu nak tahu apa jawapan sizuka....ok! In shaa Allah, Yani cuba usahakan beli kurma Nabi, kalau setakat kurma Safiya keluaran Yusuf Taiyoob tu ada je bekalan dalam fridge utk blend dgn Herbalife Yani....

mohd z said...

saya ada opk dan upt murah
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea