Wednesday, 3 April 2013

CD47

Posted by Sizuka at 12:11 am
Currently CD47.

Tiada tanda2 pregnant.

Tunggu sajalah cik P datang. Sebab sakit2 badan dah lama dah.

Risau pulak sbb start 2013 ni period cycle sangat panjang.

6 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

insyaallah setiap penantian ada jawapan nya..

Umaira Umar said...

DEAR..
sama dengan saya...hari ni dah CD48
hari tu sy last dtg period pada 14 feb 2013.
till now x dtg2...
semlm dah beli upt...
pagi td dah buat...
ternyata result yg menghampakan...
baru jap td kul 10 hubby call tanya result, tak terkata..sy terus menangis...menangis sambil buat kerja..ni pon ade saki-baki esakan...
persoalan nye..mane darah period ni..turun la...

Sizuka said...

last period 15 februari.. sy x buat UPT pun.. setiap kali test kecewa, jd dah malas dah nak test.. huhu.. kalau ada rezeki, kami akan terima dgn hati yg terbuka.. klu x,usaha lagi.. Kalau x pregnant, biarlah darah period ni kuar cepat..

Sizuka said...

InsyaAllah.. apa2 pun penantian si kecil la yg plg diharapkan.. tp klu belum rezeki lg, redha je.. Usaha dan terus usaha..

aquagugurl said...

Paling x suka klu CD jdik pnjang,kan..stress je ghase..sobar yea..kita serupa,CD tak tetap..paham perasaan camne..period x,preggy pun x..klu sya,kdg2 buat dunno je..tau2 cik p kuar sendiri..mebi kita stress tu period terganggu..

Sizuka said...

Tu lah.. x pernah merasa cycle 28 hari.. tp sebelum ni cycle average 35 hari.. tahun 2013, cik p buat perangai pulak.. huhu

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea