Friday, 26 April 2013

3 bulan sudaaa..

Posted by Sizuka at 11:14 am
Alhamdulillah hari ni 26 April genaplah 3 bulan anak buah mak long ni.. anak buah pertama.. Mak long tumpang gembira dengan kelahiran kamu.. Mak long yg terlebih excited drpd mama kamu dalam setiap kelengkapan kamu.. terutamanya baju yg kiut miut tu.. Terima kasih kerana memberi kebahagiaan kepada mama, papa, tok mama, atok, mak long, pak long, pak lang dan maksu serta org2 di sekeliling kamu... Doakan mak long dan pak long dapat zuriat yg secomel kamu, seaktif kamu dan sebijak kamu.. Sayang kamu ketat-ketat.. Muaahhhhhh....


4 hari

40 hari

2 bulan

3 bulan


8 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

alahai comei nya.. ye, doa utk maklong jugak cpt2 Allah swt kurniakan zuriat secomei kamu

nuriz iman said...

geram tengok

iwannabeumie said...

tumpang gembira ye sizuka a.k.a mak long..comeinya anak buahnya..moga2 tak lama lg giliran mak long punya zuriat sendiri yg lebih2 comei lg ye hendaknya :-)..ameen.

Mamanurin said...

Wahhhh bulatnya dia!!! Suka suka la maklong @mamanurin tgk. Eeeeee nak gigit jeeee dia..moga kita pun akan dpt hak kita juga kan sizuka heheh lagi best gigit sb anak sendiri x ada org boleh marah heheh

tee-tee see said...

comelnya..saya pun mak long jugak.. ;)

mohd z said...

upt dan opk murah,nak?
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

Lisa Sheila said...

alahai..comelnyaaa... :)

Suwaibah YS said...

alololo..comelnya snyum
nak cium2 rasenya

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea