Saturday, 9 March 2013

Malas update blog tapi rajin shopping on9..

Posted by Sizuka at 12:52 am
Adehhh..
Penat eden menahan napsu..
Kembang kempis dah hidung ni tahan...
Hahaha...

Tengok barang2 yang ditawarkan di groupon, streetdeal, mydeal, milkadeal dan yg sewaktu dengannya membuatkan saya teringin macam2..

Sampaikan member opis ade terjebak beli sekali dek pelawaan saya yg bertanya kepada beliau.. Tapi die beli menda lain lah.. Tapi saya tolong, sbb dia x biasa membeli secara on9.. Lelaki.. Baya ayah2 kita.. Orang perempuan biasanya pro hal2 gini.. hihi

Setelah hati ni menapis-napis barang2 yang ditawarkan, sempatlah jugak saya merembat 2 benda... Yang lain tu tutup mata dulu yer..


Iron ni beli sbb yg sedia ada di rumah wayarnya dah terbelit2
walaupun masih boleh pakai lagi.. Iron ni hanya RM29..

3-in-1 Griller ni beli sebab konon2nye boleh bawak kalau nak travel pi mana2.. hehe..
Berat hanya 2.2kg.. Harap2 dapat digunakan sebaiknye.. :p Yang ni RM88..


Sekian..

10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehee.. org pompuan dan shopping tak dapat dipisahkan

Sizuka said...

haha.. betul2..

aquagugurl said...

besa..skrg trend baru shopping online..hehe..click2 jer..

Sizuka said...

Main click2 tu yg bahaye kan.. Haha.. sedar2 byk dah belinye..

Z.U.E said...

yang no. 2 tu agak menarik hokehhh.. kalau duit main petik je pejam mata beli :P

Sizuka said...

tu la.. x saba nk tunggu posmen hantar. tp saiznye kecik.. panjang n lebar 24cm.. oklah tu.. hihi

::EIDA:: said...

klik klik klik, eh dah habis duit.. maihahahahhaa..

Umaira Umar said...

best kan alat yg leh buat wafer tu...

Sizuka said...

Hehe..

Sizuka said...

Best kan. Wlupun dah ade dah sebiji alat buat wafle tp yg ini rase nak beli.. sbb 3 in 1 kot.. Senang nk bawak pi mane2..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea