Wednesday, 20 March 2013

Collagen rumpai laut..

Posted by Sizuka at 6:55 pm

Assalamualaikum..

Nak tanya pendapat korang,

Kalau saya nak bisnes jual collagen rumpai laut agak2 laku x? haha...

Pendapat kalian amat dialu-alukan..

Sekian, terima kasih..

6 comments:

aquagugurl said...

Try je sizuka..sya rasa boley jual sbb rumpai laut tu tgh top skrg..

Kak Baby said...

salam sizuka,
akak bru je stat mkn rumpai laut tu.. baru 2 hari hehe xsabar nk tgok result. Yg akak bli ni mkcik tu dh siap rebuskan. dia jual rm13 bekas taufufa rm1 tu. So.. kalu sizuka nk jual kat opis ke sng awk rebuskan terus (lg hebat kalau awk campurkan smthg bg manis terus). maklumla pompuan skrg bercareer belaka.. kita buatlah hidup mereka lagi mudah.. sendiri pun dpt untung lebih lagi kan.. gud luckkk :) jom2 kita mkn, bleh kurus dan kulit lawaaa.. usus sihat dan moga boleh bagi sebab utk baby sekali yek

Sizuka said...

alamak.. opis pompuan 2 org je termasuk sy.. pastu 5 org yg lain lelaki.. tu je staff yg ade pon. haha..

Sizuka said...

insyaAllah.. next week sy akan mula jual..

Kak Baby said...

sizuka bkn opis kat ptrjy ke ek? bleh je war2kan utk org kat opis lain/ bhampiran. t akak tlg promotekan hihi

Sizuka said...

Opis bukan kat putrajaya la kak baby.. opis sebelah pulak x mesra rakyat.. Senyum pun tidak.. huhu..

kak baby nak tlg promote? boleh jugak sy amat berbesar hati.. kak baby bg la no tel. Emel kat sy..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea