Monday, 4 February 2013

Happy Birthday to me..

Posted by Sizuka at 6:45 pm
Hari ni 4 February 2013.. Genaplah umur saya ke 28 tahun.. Aduyaiiii lagi 2 tahun je nak ke angka 30.. Semoga impian saya untuk menjadi ibu dan melahirkan zuriat untuk hubby dimakbulkan Allah SWT..

Hujung minggu baru ni (2&3 February), hubby booking hotel.. X jauh mane pun, KL jer.. haha.. Sambut pre-birthday la kirenye.. hihi... Hotel dekat ngan SOGO, maka waktu malam 2hb tu kami shopping sakanlah.. Sale pulak tu... Pastu kami meronda di Jalan TAR..

Esoknye pas sarapan, kami berendam dalam swimming pool... Pastu kul 12 check-out.. Kami menuju pulak ke MYDIN.. Sesaje jer.. Lepas MYDIN, kami bergerak pulak ke Lowyat... Hubby beli camera. Pastu jalan2 kat Time Square pulak.. Kat cni just window shopping jek la.. Dah kat SOGO menyoping sakan kan... hehe..

Mmg penat sungguh2.. Tapak kaki mmg sgt lenguh.. Ntah2 turun berat 2 kg... Mmg perasan sgt la perasaan haku ni tang turun berat tu kan.. heuheuheu... :p

Apa2 pun, terima kasih abg kerana gembirakan diri ini sempena hari lahir **** (nama dirahsiakan.. hihi).. Hadiah juga telah diberikan awal2.. Sport rim yang sangat cantik... I love U... Semoga kasih sayang ini mengiringi kami sehingga ke syurga...

10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Alhamdulillah, sambut dengan orang tersayang. Siap shopping sakan..

Hanie Nahar said...

Happy Birthday To You :)

BaTiK_PiNk said...

Selamat Hari Lahir ye....28 still young dear, compare to me (this year akan masuk 3 series club)

aquagugurl said...

Happy birthday dear :-) smoga pnjg umor,murah rezeki n gembira selalu di smping husband n famili terchinta..hehe..dear,saya bru je smbut bday yg ke-32.. ;-)

::EIDA:: said...

Lmbt ida wishhh.. happy belated besdayyyyyy ;)

Puan K said...

Happy Belated birthday to you... Moga diberkati umur dan dimurahkan rezeki... aminnn...

Fifi Nadhrah said...

happy belated birthday..
semoge dipermewah dan diperluaskan rezeki tetambah rezeki anak.. inshaAllah.. sihat selalu..


salam kenal dari fifi..

Suwaibah YS said...

heppy belated besday... semoga impian termakbul :)

iwannabeumie said...

Happy belated birthday..semoga dimurahkan segala rezeki, diberkati umur dan sihat sentiasa k.. ;-)

Sizuka said...

terima kasih semua..:)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea