Wednesday, 13 February 2013

Cuti CNY: Air Papan, Mersing

Posted by Sizuka at 5:32 pm
Hye!

Apa cerita hujung minggu anda selama 4 hari tu?

Kami ke Air Papan, Mersing.. Awal2 lagi hubby dah bgtau, mak dia ajak ke Air Papan.. Nak tido sana... Kami pergi seramai 14 orang..

Sampai sana ahad kul 1 ptg.. Sampai2 sana je terus makan dulu.. Memang sedang elok jer waktu lunch kan.. Hujan... Sempat gak kami bakar ayam dan daging kambing.. Pastu kami cari tempat tido.. Sebelum tu ade call 2 chalet.. dua2 penuh.. Mase sampai sane tu mmg tawakal je la cari chalet.. Hampir 2 jam cari dan tanye hampir 20 chalet, akhirnya dapat gak... huhu.. La Bella Resort... Ngam2 je yg kosong adalah sebuah dorm utk 14 orang.. Alhamdulillah memang rezeki kami la..

Dorm tu mmg selesa.. berlantaikan tile.. ade aircond dan kipas.. ada 2 tandas dan 2 tempat mandi.. Mmg seronok la ramai2.. makan pun ramai bersepah je dalam bilik... haha.... Esoknye check-out kami ke pantai lagi.. Main2 air.. rombongan kami ade gak yg mandi kat kawasan tepi2 batu... Ombak besar masa tu.. Pastu bakar ikan fresh.. hubby beli pagi2 kat pasar..

Dah setel makan n tukar2 baju semua, kami balik.. OTW balik semua hentam tido dlm kete kecuali encik hubby yg kene drive.. hehe

3 comments:

::EIDA:: said...

Seronoknya cuti diaaaaaaaaaaaaa

iwannabeumie said...

as salam sizuka, seronok kan bercuti ramai2 ni.. cantik tak pantai air papan ni..ada tempat memancing tak ye.. :-)

Suwaibah YS said...

wah, berjalan2..pes time dgr tempat air papan ni..bolehla survey2 pasni

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea