Tuesday, 22 January 2013

Urut lagi..

Posted by Sizuka at 5:04 pm
Malam td kami ke Puchong, menemui ibu mariam lagi..

Stock air halia dan air kunyit dah nak habis.. Jadi kami ke sana utk tambah stocks dan urut sekali...
Sebenarnya saya risau, sejak urut 2 minggu lepas, pinggang saya rasa seperti sengal2.. Rupa2nya menurut ibu, rahim saya dan x de kat belah kiri tu.. Tu yg sengal2.. Yelah sebelum ni rahim saya asik kat kiri je... dah sedap dah die kat ctu... Dah sebati gamaknya.. Harap2 lepas ni rahim saya akan stay di tempat yang sepatutnya n please jgn beralih lg ye... hehe

3 minggu akan datang, kami plan akan ke rumah ibu mariam lagi.. Sbb air2 yg dibeli ini saya budget2 dalam 3 minggu kot akan habis...

Semoga segalanya berjalan dgn lancar... Ameen...

16 comments:

Suwaibah YS said...

boleh btulkan pergerakan rahim ya.. bagus la mckcik ni kan...
btw semoga nant berjalan lancar :)

::EIDA:: said...

ida tak call lagi ibu mariam ni... hoihohohohoho.. tak sempatt alahaiiii....

Hanie Nahar said...

nak nombor h/p & alamt ibu mariam ni leh? ;)

Sizuka said...

bg emel ye.. nnt sy emelkan.. :)

Sizuka said...

call ler.. ikhtiar.. :)

Sizuka said...

maksudnye.. die tolak/betulkan ke kedudukan asal..

Z.U.E said...

sizuka nak jugak... oren_pink@yahoo.com

Diarihatiku1976 said...

rasa air kunyit tu camner ya

Sizuka said...

Rase kunyit la.. hihi. tp ade byk lg campuran bahan lain..

Sizuka said...

ok.. nnt sy emel.

Nina Aman said...

salam sizuka, ok tak urut sengkak ni? nk try, tp takut. Takut dpt org yg xbape mahir urut. Org ckp sakit urut sengkak ni. btl ke?

Sizuka said...

sbnarnye sy x tau urut sengkak tu camner.. huhu.. yg ni mmg urut fokus pada peranakan kite je.. bg sy x sakit pun..

Nina Aman said...

Sizuka, urut sengkak tu urut peranakan.. Bg betulkan. Tp mak sy x galakkan sy buat. Sbb takut slh urut jadi lain lak.

Sizuka said...

ibu mariam ni Alhamdulillah telah byk membantu ramai pasangan yg ingin dpt zuriat (dgn izin Allah).. salah sorang drpdnye kawan kami sendiri.. berpengalaman jugak dlm menyambut kelahiran..

techdroid the ninja said...

Boleh emailkan sy details dia? hello.hidsie@gmail.com nak try. Thanks

DiaNa Lurve said...

Salam...bole x sye nk nom tel..makcik tu jgk...ni email sye accgel@yahoo.com

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea