Thursday, 3 January 2013

Godaannnnn...

Posted by Sizuka at 8:14 pm
Alahai.. sejak akhir2 ni kerap benar bukak tenet sbb nak shopping..
Parah jugak ni.. parah duit haku... huhu...
Tu pun dalam hati ' sabar, sabar, sabar..."


Handbag - Ni baru book td. Belum bayar lg..
Voucher popeyes - Baru beli kat Living Social..
Photobook - Beli minggu lepas kat Groupon..
Cardigan - Beli kat Groupon jugak.. Tgh tunggu barang sampai..


Yang lain tu, tunggu jari ni click je BUY tu... tgh fikir nak beli ke tidak...


Tu pun ade jugak voucher yg x sempat nak redeem.. Sibuk la kengkononnye...

Membazir jer kan.. Tapi selalunye bermusim.. Ni tgh "gile", nnt 1-2 bulan lg, habit ni akan slow sikit laaaa...




6 comments:

::EIDA:: said...

Hikhikhik.. parah ni.. tak keluar mana pun, duk depan komputer je dah boleh habis duit kannnn

Suwaibah YS said...

heee..sue tgk jelah, nak click2 tuk membeli xde ongkosnya :P

Sizuka said...

Betul 3x.. hehe.. gerammmm tgk brg2 tu semue...

Sizuka said...

Sue, sy beli semua yg murah jer.. Nak beli yg mahal tu syg pulak kat duit ni.. hihi

Syazni Shamsir said...

sizuka..

nk tnya la...groupon tu mcm mn ye???....tq

pija fariza said...

haha! memang parah kan?
kalau dulu x kuar rumah = selamat duit.
tapi sekarang dh lain, dok rumah pon duit abeh jugak. uwaaaa!! husband pon dh bising2 especially bila abg posmen sampai depan rumah hantar brg sebab time beli online tu senyap2 je, x bgtahu husband. kehkehkeh..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea