Thursday, 3 January 2013

CD34 dan diet??

Posted by Sizuka at 3:23 am
Assalamualaikum...

Hari dah CD34.. Badan dah rasa x sedap macam nak period sejak semalam lg... Tapi seperti bulan2 sebelumnya, hati ini still mengharapkan hadiah terindah dari ALLAH SWT.. Tiada apa yang mustahil jika Dia menginzinkannya...

Program diet saya, tetap saya teruskan seperti biasa.. (Diet la sangat! Banyak ngelat.. hihihi)

Tapi yang bestnye, balik umah mertua, bapa mertua tegur dah nampak kurus.. kembang kuncup la hidung ni kan.. hahaha... Terase jugak la badan dah kecik sikit, sbb pakai baju lama2 dah muat dah.. seluar jeans pun terpaksa pin utk ketatkan.. Tapi masih belom capai target yang diidam2kan... Mulanya plan nak diet selama 40 hari je yg berakhir 31 Disember 2012.. Tapi rasenye nak extend sehingga hujung januari ni sbb plan nak wat 2nd IUI pada februari ini.. Harap sgt semuanya berjalan dengan lancar.. Amin...

11 comments:

Maryam said...

Sizuka..macamana awak diet? Hehe..nak diet jugak..tapi asyik fail je...cher citer cher citer =)

Sizuka said...

Diet ngan Herbalife.. hehe

BaTiK_PiNk said...

bagus la macam tu sizuka....at least ade org yg dah nampak perubahan dari diet sihat sizuka tu....best kan kalau org perasan?

Sizuka said...

ade jugak 2-3 org perasan.. tp rasenye perlu turunkan lg.. sbb muka tembam... hihi

::EIDA:: said...

Amin.......... Ida doakan berjaya! Amin sekali lagi........

Sizuka said...

thanks ida :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah, bagus lah diet untuk sihat dan baby..
yana pun kecundang ni, kena diet semula..hhuhu

Sizuka said...

niat diet mmg utk baby... semoga Allah sihatkan tubuh badan saya demi suami dan zuriat kami... Amin..

BaTiK_PiNk said...

nevermind, slowly....saya dh tanya ramai mentor herbalife, mmg mereka pun kata, bahagian yg last akan shaping adalah muka, peha dan lengan....tahu tak? saya skrg ni suka ambik gmbr camwhore sorang2....tetiba rasa muka dah tirus...nganganga!

Sizuka said...

sy pulak rase mcm x mau tgk cermin... hahaha.. tp tgk jer..

Diarihatiku1976 said...

WAHHH.. BESTNYA DAH KURUS.. TAPI BERSABARLAH YA.. SAYA NI DAH HAMPIR 10 TAHUN MASIH SABAR MENUNGGU GAK..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea