Thursday, 24 January 2013

Balik kampung lagi.. yuuhuuu...!!

Posted by Sizuka at 4:56 am
Malam ni saya akan terbang ke utara.... Balik ke rumah ibunda dan ayahanda tercinta.. Adik sy setakat hari ni dah kuar tande darah.. mungkin dlm masa terdekat nak bersalin dah tu... X sabar rasenye..

Ini merupakan bakal cucu pertama dalam keluarga kami... Semua org excited..
Dalam hati saya selalu berdoa yang saya pun akan mengandung dan lahirkan zuriat jugak mcm adik saya..
InsyaAllah... Sabar sabar...

Tapi kepulangan saya, tidak disertai oleh encik suami.. encik suami kena kerja.. Mmg die tersangatlah susah dpt cuti skrg...

Ptg nnt encik suami akan hantar ke airport.. Sampai sana nanti, abah akan ambil.. Doakan perjalanan saya untuk bertemu dgn si kecil selamat yer..

Mak long datang sayangggg....  Cepat2 kuar yer... hehe

1 comments:

Fifi Nadhrah said...

saye dulu pon adik(yang umur 25) yang pregnant dulu.. :( beze umur kami setahun je.. sekarang ni adik tu tgh pregnant anak ke due.. adik saye yang berumur 19tahun baru dapat anak hujung tahun lepas.. anak saye sebaye dengan adik yg 19tahun tu.. beze umur kami 7tahun.. :(

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea