Friday, 18 January 2013

Air Asia - Kuching Meoww Meowww

Posted by Sizuka at 7:55 pm
Assalamualaikum wbt

Ramai yg sedia maklum yang air asia tgh wat promosi sehingga 20hb Jan..  Tapi idok le dapat free seat kan.. hehehe.. Destinasi pilihan kami ialah Kuching, Sarawak.. Kami booked utk bulan Oktober ni... Memula nak book Ogos, tp encik hubby pulak sibuk di waktu itu... Pulak tu Ogos tu kita nak sambut Aidilfitri kan..

InsyaAllah kami akan pergi seramai 4 orang.. Semua sekali RM600 termasuk tambang, seat dan bagasi..

Ni merupakan kali kedua kami akan ke sana (jika diizinkan Allah).. Kali pertama dulu masa January 2010..

Kalau bab jalan2 ni mmg excited sgt2.. hehe...

Oklaaa... byeee...

3 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sronok lah..Yana haritu hampir booking gi Bali RM 332 je 2org. end up tak jd sbb tak period lg ni.

Sizuka said...

Yana, g jer.. tawakal.. klu ade, insyaAllah Allah pelihara..

Suwaibah YS said...

RM600.00 tuk 4 org ke?
murahle tu.. hee...
selamat berjalan2

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea