Wednesday, 12 December 2012

5 weeks to go...

Posted by Sizuka at 8:41 pm
Assalamualaikum...

InsyaAllah dalam 5 minggu lagi saya akan mendapat anak saudara yg pertama.. Anak saudara ini juga akan menjadi cucu pertama mak dan abah... Pasti mak dan abah bahagia dan gembira dgn kehadiran cucu ini..

Segala persiapan sudah hampir siap.. Tinggal sikit2 je lg.. Sabtu ni nak cari sikit2 lg barang2 baby... Dalam mencari barang2 baby ni, saya lah yg paling excited... Saya yg memilih barang2 baby.. Adik saya hanya menuruti.. Die x kisah pun.. hehe

Nama juga sudah ade.. Mak baby pilih satu, bapak baby pilih satu.. Pastu gabungkan.. hehe

Saya juga dah plan nak bercuti lama time adik saya bersalin nnt...

Dalam pada tu, saya still mengharapkan anugerah terindah buat saya dan suami.. Semoga Allah SWT perkenankan doa kami..

4 comments:

Suwaibah YS said...

amin.. mana tahu terlekat nant :)

Irtiyah said...

amin... org bawah jom amin kan sekali..

puteri211079 said...

Amin....:)

BaTiK_PiNk said...

amin!!! hehehe....jom sambung amin ramai2.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea