Thursday, 1 November 2012

Redha...

Posted by Sizuka at 7:06 pm

Assalamualaikum wbt..

Lama betul saya x update... Hari ni dah cd8..

Selamat hari raya Aidiladha semua... Di hari raya Qurban ni... Orang lain qurban lembu/kambing... Tapi saya lak redha dgn mengorbankan perasaan... Sayu n sedih... Di malam raya, cik P datang tanpa diundang..

Cik P datang setelah 17 hari saya buat IUI (25 Okt).. Tp sebenarnya dah tau my 1st IUI ni failed mase 13dpiui lagi (20 Okt).. Mase dpt tau failed tu, masa lepas wat UPT dan hanya 1 line jer, hati ni mmg hancur.. Nangis semahunya... Habis basah katil dan bantal dek air mata... Namun, selepas itu, hati ni still mengharapkan keajaiban dariNya.. Ye lor, selagi belum period... Tapi saya redha, rezeki itu belum tiba... Kecundang di 17dpiui...

Tapi saya nangis x lama... Menangis air mata darah sekalipun result tu x akan berubah kan.. Lantas, saya ambil keputusan plan apa yg patut... Ptg tu terus beli air zam zam.. Saya ade terbaca artikel yg menyatakan air zam zam baik utk rahim... Supplement lain mmg dah ada kat rumah...

Mula2 saya n hubby decide nak teruskan 2nd IUI kami bulan ini.. Tp memandangkan bulan ni kami byk travel, hasrat itu terpaksa ditangguhkan sehingga disember atau januari depan..

Diharapkan dgn usaha kami ini akan membuahkan hasil tanpa perlu 2nd IUI dan seterusnya. Amin...

Published with Blogger-droid v2.0.6

8 comments:

Mamanurin said...

tak apa dik..insyallah Allah mendengar doa kita..usaha lagi. Sama sama kita berdoac

puteri211079 said...

Insya Allah...moga ada rezeki kita semua.Amin...

Puan K said...

Tak pe sis.. Mudah2an tak lama lagi penantian kita semua akan berakhir.. aminnn....

::EIDA:: said...

xpe dear...... ALLAH sedang mengaturkan yang TERBAIK untuk awak dan suami... =)

umie shafizalina said...

Bersabarlah atas semua dugaan Allah...Sesungguhnya Allah lebih mengetahui...Pasti ada hikmah tersembunyi...InsyaAllah mudah-mudahan penantian kita semua akan berakhir tdk lama lg...

Kak Baby said...

insyAllah penantian utk anak soleh tu akan berakhir jugak nanti.. rabbana wa taqabbal dua'..

Suwaibah YS said...

InsyaAllah, semoga ade rezeki untuk IUI yang seterusnya

~ein~ said...

salam puan sizuka..sy sebagai seorg isteri n juga ibu di sini terpanggil utk cadangkan puan cuba amalkan mkn mknn tambahan qaseh gold produk ana edar.kandungannya hanya mknn sunnah yg sgt berkhasiat n insyaallah dengan izinNya boleh stabilkn hormon, kurangkan berat badan sekaligus dpt membantu utk dptkn zuriat secara semulajadi.dh ade byk testimoni tentang sukar hamil amalkan mkn tiap2 hari selama beberapa bulan, then lekat.tu semua dengan izinNya berkat doa n usaha kita.teruskan amal mkn qaseh gold ni sblm hamil, mase hamil, pantang, mnyusu.sy pun dah amalkan makan qaseh gold ni sbelum kawen sampai lah skrg.alhamdulillah segalanya dipermudahkanNya disamping doa pd tuhan tiap2 masa. duta produk ni ustaz haslin.detail, boleh tgk kt page ni..www.facebook.com/nurqasehmarketing

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea