Thursday, 20 September 2012

Ya Allah.. Nikmatnyaaaa....

Posted by Sizuka at 7:25 pm
Assalamualaikum...

Adik saya dah 22+ weeks skrg... Perut comel ..Sesuai lah dgn badan dia... hehe.. Hari2 mmg selalu tgk perut adik sambil dalam hati berdoa agar saya pun dapat merasai nikmat pregnant seperti dia.. Amin... Semoga Allah perkenankan...

Since adik pregnant, saya memang tertunggu2 perut adik besar.. nak beli barang baby.. And of course saya sgt x sabar tunggu baby lahir! Adik pun x keberatan mendoakan utk sy sekali.. Syukur.. TQ adik..

Malam td buat pertama kalinya saya dapat merasa pergerakan baby.. Saya mmg selalu pesan, klu baby gerak jgn lupa panggil saya.. hehe.. Alhamdulillah mmg rezeki saya kot.. Malam td dapat rasa... Sebelum ni baby die x gerak pun bila sy sentuh.. Perasaan saya bila dapat rasa pergerakan baby tu x dapat diungkapkan... terase baby kick tgn saya... Ya ALLAH nikmat sgt2.. Menurut adik, sejak minggu ke 19 dia dah mula rasa ade kupu2 dlm peyut die...

Mcmana lah agaknye jika sy sendiri yg dapat rasa pergerakan baby dlm perut sy sendiri ye? X sabar nak tunggu moment indah ini.. Ya Allah, perkenankanlah.

3 comments:

Raudhah said...

saya yang baca ni pun dapat bayangkan, best! :)

pnsusu said...

Ya ALLAH...kurniakan kami nikmat menjadi ibu...amin

Suwaibah YS said...

beshkan bila dpt rasa.. saya hari tu dpt rasa time bff saya pregnant.. rase perasaan time tu terharu.. terbayang bila diri sendiri dpt merasa nik mat tu :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea