Tuesday, 18 September 2012

CD31: Negatif

Posted by Sizuka at 10:41 pm

Assalamualaikum semua..

Hari ni CD31.. td selepas menahan buang air hampir 4 jam saya pun mengetest la urin ku sendiri.. Seperti tajuk di atas, jawapannye negetip..

Utk pengetahuan, normal cycle period saya adalah 35 hari.. Ntah la, hari ni mmg nak sgt2 test sbb cik B dah sakit dekat seminggu.. X tahu la naper.. Sedangkan sy belum delay period. Selalunye cik B sakit bile dah delay atau hampir sgt2 nak mai period. Tapi kali ni baru CD25 camtu dah start terase sakit. Skrg ni pd CD31 rasenye makin bertambah terutamanye kat nipple..

Alangkah gembiranye hati jika pregnant tapi tanda2 cik P nak mai pun dah ade. Perut dah cramp. Badan pun dah sakit2..

Kawan2 pls doakan ini merupakan suatu petanda yg baik yer.. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.6

8 comments:

Carmello said...

Insyaallah Sizuka.. Nanti dah delay..check semula ok... Saya doakan yang baik2 untuk sizuka..

chinta... said...

insyaallah..tengok dalam 2 minggu lagi..cuba cek upt lagi

Nia said...

awal lagi tu sizuka...nnt try lg ya...hubby sy demam, sy nye simptom pregnant pun xjelas, cuma peyut n breast rasa full, tu je...mudah2an penantian berakhir utk cycle ni ok..

aquagugurl said...

insyallah sizuka..kadang2 ada jugak yg 2-3 kali test upt -ve,pas tu cik p tak kunjung tiba gak..terus gi check kat klinik..scan2,dah ada baby dalam tummy..so think +ve yea dear..

Sizuka said...

InsyaAllah.. TQ.. doakan utk sy tau...

Sizuka said...

InsyaAllah.. ni pun ntah la rase mcm nak peod jer.. huhu

Sizuka said...

InsyaAllah.. Semoga Allah mengkabulkan doa sy n hubby... Amin...

Sizuka said...

Kdg2 teringin gak nak jd camtu.. mcm surprise je kan.. tetibe ade baby dlm rahim.. Indahnye... Ape2 pun tlg doakan ye..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea