Thursday, 16 August 2012

Last day keje n balik kampung...

Posted by Sizuka at 12:57 am
ASSALAMUALAIKUM kawan2 yg dikasihi sekalian...

Hari ni saya last day keje.. Esok balik kg (umah family saya)... tp x tau lg nak balik kul bape sbb esok hubby keje.. tunggu die balik pastu terus bertolak... encik hubby cakap die cube blk awal... hehe..

Tahun ni, turn beraya di rumah saya.. tp actually kami beraya di rumah tok... Sehari sebelum raya kami akan buat rombongan balik beraya ke rumah tok.. hehe... sebijik keta mak abah, sebijik keta kami n sebiji keta adik n hubby dia...

Doakan perjalanan kami yer.. maklumlah jauh jugak.. 7-8 jam baru sampai.. nun jauh di utara... mintak2 la highway x jem.. kalau jem mau 10 jam baru sampai gamaknyer... pastu raya kedua ptg kami akan bergerak ke rumah family hubby lak...mungkin perjalanan akan mengambil masa 8 jam jugak sbb bertolak umah tok saya.. klu bertolak dr umah family saya dekat 10 jam...

Saya juga ingin mengambil kesempatan utk memohon ampun dan maaf jika ada sbrg salah silap saya...

Mungkin nak update belog pun lambat lg la kot... Sbb hp saya xde internet plan.. umah family saya xde wifi.. broadband ade tp malas nak guna sbb malas nak on laptop time cuti...kik3... umah tok lg la xde kan...Tp umah MIL ade wifi.. boleh la bersiaran dari sane gune hp.. hik3.. Oleh sbb perkara2 di atas, tu yg kene wat ucapan awal.. hehe...

Kepada kawan2 semua, Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin..
Semoga semua selamat ke destinasi masing2...

8 comments:

Puan K said...

Selamat Hari Raya...Sizuka... Semoga selamat sampai ke destinasi hendaknya... K pun last day keja hari ni, tp, hubby kerja sampai Jumaat, petang tu baru balik kampung K... :)

BaTiK_PiNk said...

selamat hari raya ye...semoga perjalanan balik dipermudahkanNya, makan lemang ketupat dan rendang beringat2..heheh

chinta... said...

selamat hari raya sizuka semoga dipermudahkan segalanya amin..hati2 di jalan raya k

Sizuka said...

Selamat Hari Raya K.. Pasti raya K n hubby tahun ni lebih bermakna dgn kehadiran baby Hajir :)

Sizuka said...

Selamat Hari Raya batik_pink.. :)

Sizuka said...

TQ.. Selamat Hari Raya Chinta.. :)

Syazni Shamsir said...

selamat hari raya sizuka...

tahun ni saya beraya di muar (my side)...esok saya last kje,lps buka baru blk muar...mohon maaf andai komen2 saya agak kasar....moga2 selepas ni ade berita gembira utk kita2 semua...hihihih....
take care darling...;)

Sizuka said...

Selamat hari raya syazni.. Maaf zahir dan batin.. InsyaAllah lepas ni ada berita gembira utk kita semua.. sementara ramadhan lg bbrp hari lg jom kite melipatgandakan doa kita.. peringatan utk sy juga.. :)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea