Friday, 13 July 2012

My CD - Okey ke x okey?

Posted by Sizuka at 5:36 am
Just nak share Cycle period saya utk tahun 2012 ini...
Kalau boleh, mintak korang komen..

36 hari
32 hari
33 hari
39 hari
37 hari
35 hari

Camner? korang rase ok ke x okey? **update : mase zaman anak dara cycle mmg lebih 30 hari. Tp masa tu period kdg2 sampai 10 hari. Darah kotor pun byk n selalu bocor. Skrg pulak 6 hari dah bersih n darah makin sikiy x mcm dulu..

2 comments:

Nia said...

ok la around 35 hari...cam sy sebelum ni lagi la, 51 hari, 49 hari dan 47 hari...stress je menunggu tp lepas diet je jadi 30 hari...ni nak tgk cycle kali ni lak cemana...

Eika Azis said...

Kalau tak lebih 40 hari ok.. Usaha je ye.. InsyaAllah ada rezeki kita nanti..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea